Juniorii de la SCM Zalău, calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României

Rezultat notabil pentru juniorii Under 19 de la SCM Zalău. Fotbaliştii pregătiţi de Alexandru Pop au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Duminică, în cadrul optimilor de finală, SCM Zalău a dispus cu scorul de 4 – 2 de Minaur Baia Mare, într-un joc desfăşurat pe terenul comunal din Mirşid.

Prima repriză a fost echilibrată, la vestiare intrându-se cu scor gal, 2 – 2. Maramureşenii au condus cu 2 – 0, dar SCM Zalău a avut o revenire de senzaţie, a marcat de două ori până la pauză, iar după revenirea de la cabine a reuşit chiar să întoarcă soarta jocului şi a calificării în sferturi. Sergiu Elekeş a reuşit o “dublă”, reuşind să egaleze până la pauză, iar în partea secundă, pentru zălăuani au mai marcat Alexandru Mare şi Radu Gabriel.

“Vreau să-i felicit pe băieţi, pentru că au dat dovadă de caracter şi au avut atitudine. Am întors rezultatul de la 0 – 2, ceea ce nu este un lucru foarte simplu. Este o victorie meritată, dar şi una de moral. Este o performanţă pentru fotbalul juvenil din Sălaj, nu doar de la SCM Zalău, fiindcă am ajuns între primele opt echipe ale acestei competiţii”, a declarat Alexandru Pop.

100 de echipe s-au înscris în Cupa României, formaţiile care activează şi în cele nouă serii din Campionatul Naţional Under 19. Până la faza sferturile de finală s-au disputat trei faze: două eliminatorii, şaisprezecimile şi optimile de finală. În primul joc, zălăuanii au dispus cu 5 – 3 de Luceafărul Oradea, în a doua rundă au învins cu 5 – 1 Sporting Cluj, iar în şaisprezecimi au câştigat cu 1 – 0 jocul cu LPS Bihorul Oradea.

În sferturile de finală, alături de SCM Zalău s-au mai calificat: Chindia Târgovişte, Aerostar Bacău, Kinder Constanţa, CS Mioveni, FC Braşov, SCM Reşiţa şi FC Cyti Iaşi.

 

 

2 Thoughts to “Juniorii de la SCM Zalău, calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României”

  1. […] Rezultat notabil pentru juniorii Under 19 de la SCM Zalău. Fotbaliştii pregătiţi de Alexandru Pop au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Duminică, în cadrul optimilor de finală, SCM Zalău a dispus cu scorul de 4 – 2 de Minaur Baia Mare, într-un joc desfăşurat pe terenul comunal din Mirşid. Prima repriză a fost echilibrată, la vestiare intrându-se cu scor gal, 2 – 2. Maramureşenii au condus cu 2 – 0, dar SCM Zalău a avut o revenire de senzaţie, a marcat de două ori până la… Citeste mai mult […]

  2. […] Rezultat notabil pentru juniorii Under 19 de la SCM Zalău. Fotbaliştii pregătiţi de Alexandru Pop au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Duminică, în cadrul optimilor de finală, SCM Zalău a dispus cu scorul de 4 – 2 de Minaur Baia Mare, într-un joc desfăşurat pe terenul comunal din Mirşid. Prima repriză a fost echilibrată, la vestiare intrându-se cu scor gal, 2 – 2. Maramureşenii au condus cu 2 – 0, dar SCM Zalău a avut o revenire de senzaţie,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment