Jiboul dă ora exactă în Cupa României

Stadionul „Rapid” din Jibou va găzdui mâine finala fazei judeţene a Cupei României, act în care se vor duela campioana Luceafărul Bălan şi CS Crasna. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, care este organizatoarea evenimentului, ar fi vrut ca acest meci să se desfăşoare pe Stadionul Municipal, aşa cum, de altfel, şi-ar fi dorit şi cele două echipe, dar din cauza taxei exagerate pentru închirierea bazei sportive, s-a ales un alt loc de desfăşurare.
„Câştigarea campionatului şi a Cupei României sunt obiectivele pe care le-am trasat încă de la începutul sezonului. Sigur că ne dorim şi promovarea în Liga a III-a, cu toate că cele două jocuri de baraj care ne aşteaptă vor fi mult mai dificile decât finala Cupei României. Sper ca meciul de sâmbătă să fie un „antrenament” util pentru noi înaintea barajului, iar la final să fim câştigători. Nu trebuie să subestimăm adversarul, chiar dacă este o diferenţă vizibilă între cele două loturi”, a declarat Marius Paşca.
De cealaltă parte, antrenorul echipei din Crasna crede că jucătorii pregătiţi de Marius Paşca vor fi mai preocupaţi de cele două meciuri de baraj decât de partida de mâine. „Există o diferenţă de valoare între cele două echipe, dar, fiind un meci de cupă, meciul va avea o alt fel de încărcătură. Va fi un meci cu miză, în care cred că pot apărea şi surprize. Luceafărul Bălan va fi preocupată mai mult de meciurile de baraj, iar noi putem profita de acest lucru. Sperăm să oferim o replică pe măsură echipei campioane. Sunt convins că va fi un joc frumos, plăcut publicului”, a afirmat Liviu Feraru.
Partida dintre Luceafărul Bălan şi CS Crasna este programată la ora 11 şi va fi oficiată la centru de arbitrul din Liga I, Paul Unimătan. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Sergiu Duma şi Flavius Seiche, ambii arbitrii în Liga a IV-a.

Leave a Comment