Ionut Suteu nu va putea evolua impotriva Universitatii Cluj

Ionut Suteu nu va putea evolua impotriva Universitatii Cluj

Transferat saptamana trecuta sub forma de imprumut pana la finalul sezonului la

FC Silvania, atacantul Ionut Suteu nu va putea evolua sambata impotriva fostei echipei din cauza unei clauze contractuale. Jucatorul s-a si accidentat insa la ultimul meci de campionat, cu UTA Arad.

Sezonul trecut nu a fost unul prea reusit pentru atacantul Ionut Suteu, care a fost pus pe lista de transferuri in aceasta vara de oficialii clubului Universitatea Cluj. Jucatorul a inceput sa-si caute alta echipa, insa conducerea sepcilor rosii nu l-au lasat sa plece pe gratis. I-a propus insa sa evolueze pentru FC Silvania, dar cu conditia de a renunta la o parte din restantele financiare. Numai ca, pe langa toate acestea, in contract a fost stipulata si o clauza prin care Suteu sa nu poata evolua in meciul de sambata, cand U Cluj va primi vizita echipei FC Silvania. Au aranjat ei sa nu joc. Imi pare foarte rau, poate as fi dat vreo doua goluri. S-au gandit ei bine cand au pus aceasta conditie. Oricum, sunt si altii care vor sa invinga Universitatea. Am inceput mai greu pentru ca eram in urma cu pregatirea fizica, dar acum am ajuns la parametri cat de cat normali.

Mai am multe de spus si vreau sa-mi arat valoarea la echipa unde joc acum. Am acceptat sa vin aici pentru ca nu m-au lasat nicaieri. Voiam sa joc, altfel poate ma lasam de fotbal, a declarat fotbalistul pentru Monitorul de Cluj. Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, a recunoscut ca Suteu are in contract o asemenea clauza, dar a precizat ca, conform regulamentului, acesta are drept de joc din moment ce acum evolueaza pentru simleuani. Intr-adevar, scrie in contract aceasta clauza, dar nu au dreptul sa-i interzica acest lucru din moment ce el evolueaza acum pentru noi. Oricum, el nu va putea evolua fiindca s-a accidentat in meciul de sambata. Suteu a debutat sambata pentru FC Silvania, fiind introdus in teren in minutul 64, in locul lui Robert Villand. Un alt jucator transferat saptamana trecuta de la U Cluj, Dan Vascan, a fost introdus sambata in primul 11 de antrenorul Dacian Nastai. Tot in aceasta vara, de la sepcile rosii au mai fost transferati Robert Villand si brazilianul Edvan Correia. Pe de alta parte, la Universitatea Cluj evolueaza doi jucatori ale caror nume sunt bine cunoscute pentru fotbalul salajean. Fundasul Cosmin Iuhasz a fost transferat in sezonul trecut de la FC Silvania la Universitatea Cluj, in timp ce capitanul studentilor este zalauanul Bogdan Ungurusan.

Leave a Comment