Ioan Onicaş se vrea preşedinte la AJF Sălaj

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal vrea să conducă şi fotbalul sălăjean începând din acest an

Ales în fruntea minifotbalului din România în primăvara anului trecut, după ce Răzvan Burleanu a devenit preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Ioan Onicaş ar putea deveni la finalul lunii şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj. Fostul arbitru de fotbal a luat ieri această decizie, după ce s-a consulat cu mai multe persoane din sistem. „Am analizat propunerile venite din partea mai multor oameni importanţi din fotbal şi am hotărât să candidez şi eu la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Nu a fost o decizie uşoară, în contextul în care sunt implicat şi în alte activităţi conexe cu sportul, dar consider că este o nouă provocare pentru mine. Chiar dacă va fi greu la început, pentru că vor fi şi oameni reticienţi la schimbări, la abordarea altui sistem de desfăşurare a activităţii la acest nivel, sunt convins că împreună cu echipa cu care voi pleca la drum vom reuşi, într-un timp nu foarte îndelungat, să îmbunătăţim situaţia fotbalului din judeţ. Vreau să atrag în acest proiect toate persoanele din fotbal care pot să contribuie la îmbunătăţirea şi dezvoltarea mişcării fotbalistice din judeţul nostru, iar cuvântul „respect” să rămână o deviză de bază după care să se ghideze toţi factorii implicaţi: jucători, antrenori, conducători, arbitri, membrii consiliilor, dar mai ales pentru cei care vor conduce fotbalul din Sălaj în următorii patru ani”, a precizat Ioan Onicaş, care ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al AJF Sălaj.
Dacă instituţia care conduce fotbalul sălăjean dispune în prezent de un vicepreşedinte, la alegerile de la finalul lunii vor fi aleşi doi vicepreşedinţi, cai care doresc să-şi depună candidatura în acest sens având posibilitatea să o facă până în data de 13 februarie.
Alegerile sunt programate în data de 21 februarie, iar pentru funcţia de preşedinte, foarte probabil îşi va depune candidatura şi actualul conducător al fotbalului sălăjean, Dan Costin, care este la al doilea mandat.

5 Thoughts to “Ioan Onicaş se vrea preşedinte la AJF Sălaj”

  1. El se vrea presedinte , dar daca se uita in oglinda sa spuna de ce a fost trecut pe tuas din arbitraj . Pt a evita lotul , pt mititica … Iar acum vrea si functii oportunistul, dupa ce a trecut si pe la DJTS unde a facut .rahatul …praf ? Vai mama voastra de fratiori cu intarziere vizibila ..la etaj !

  2. El se vrea presedinte , dar daca se uita in oglinda ,sa spuna de ce a fost trecut pe tusa din arbitraj . Pt a evita lotul , pt mititica … Iar acum vrea si functii oportunistul, dupa ce a trecut si pe la DJTS unde a facut .rahatul …praf ? Vai mama voastra de fratiori cu intarziere vizibila ..la etaj !Dornici rau de parvenire…din prostia ce va domina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. El se vrea presedinte , dar daca se uita in oglinda ,sa spuna de ce a fost trecut pe tusa din arbitraj . Pt a evita lotul , pt mititica … Iar acum vrea si functii oportunistul, dupa ce a trecut si pe la DJTS unde a facut .rahatul …praf ? Vai mama voastra de fratiori cu intarziere vizibila ..la etaj !Dornici rau de parvenire…din prostia ce va domina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. O alta caricatura fara valoare, care se baga in seama., conform traditiei din familie

  5. Pt Barjac V

    esti un invidios pe ONICAS este un nume in fotbal un om de caracter iar cu lotul mititica verifica dintre toti arbitrii care au fost in proces numai Onicas nu a fost chemat la DNA desi a arbitrat meciuri care au fost anchetate , asa ca fiti corecti si nu va tot ploconiti la sabau care se foloseste e partid dar este un om lipsit de caracter (o stiti si voi ) un datornic pe la toata lumea si un jucator de pacanele

Leave a Comment