Grav accident în Jibou: un mort şi un rănit grav

Un grav accident de circulaţie a avut loc marţi, 3 februarie, pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Jibou. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar una este în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, în jurul orei 18, Vasile P. de 54 de ani, din Jibou, în timp ce conducea autoturismul pe strada menţionată a accidentat grav două femei, Elena B. de 62 de ani şi Maria C. de 54 de ani, ambele din localitate, care traversau strada regulamentar. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc din Jibou, unde, în ciuda eforturilor echipei medicale Elena B. a decedat. Maria C. a fost transferată la Spitalul Judeţean, starea femeii fiind gravă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din primele informaţii, în cauză, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

One Thought to “Grav accident în Jibou: un mort şi un rănit grav”

  1. Adrian Razvan

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail: profir_razvan@yahoo.com

Leave a Comment