Inter Cizer s-a impus în derby-ul de la Nuşfalău şi ia o opţiune importantă în cursa pentru titlul judeţean

Etapa cu numărul 17 a campionatului judeţean la categoria juniori A1 a programat şi derby-ul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Inter Cizer (club pentru care, la această categorie evoluează juniorii de la FK Kraszna). Se anunţa o partidă extrem de interesantă pentru ambele echipe, iar acest lucru s-a văzut şi prin numărul spectatorilor prezenţi în tribune, peste 400, ceea ce se întâmplă mai rar chiar şi la un meci de seniori.

CS Barcău Nuşfalău, formaţie ce a dominat campionatul de juniori A1 în ultimele sezoane, obţinând şapte titluri judeţene, se afla pe primul loc înaintea acestui joc, iar Inter Cizer se situa pe poziţia a treia, locul doi fiind ocupat de Ardealul Crişeni.

Scorul l-au deschis fotbaliştii din Crasna, antrenaţi de profesorul Florin Morar, Eduardo Varga marcând pentru 1 – 0 în minutul 2. Gazdele au restabilit egalitatea abia în partea secundă, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Lukacs Krisztian în minutul 61. Cu cinci minute înainte de final, oaspeţii au înscris pentru 2 – 1 prin David Moldovan, obţinând astfel o victorie extrem de importantă în curca pentru titlul judeţean.

„A fost un joc echilibrat, în care ambele echipe puteau obţine victoria. Jocul şi-a onorat statutul de derby atât prin ceea ce au arătat echipele pe teren, cât şi prin spectacolul din tribune. Cu astfel de jocuri, copiii Sălajului pot creşte şi pot face, în viitor, pasul spre fotbalul profesionist. Este o victorie extrem de importantă dar, asa cum le-am spus şi copiilor, încă suntem departe de titlul de campioană. Să nu uităm că ne aşteaptă deplasări foarte grele la Chiesd, Crişeni şi Jibou, unde se munceşte şi la nivel de juniori foarte bine şi sigur ne va fi extrem de greu sa câştigăm. Important este ca echipa care va reprezenta Sălajul la baraj, să facă o figura frumoasă şi să demonstreze că se lucrează şi în sectorul juvenil”, a declarat Florin Morar, antrenorul echipei din Crasna.

Ardealul Crişeni, o altă candidată la locul I, a învins Someşul Someş Odorhei cu 3 – 0, urcând astfel pe primul loc, cu 41 de puncte. Inter Cizer ocupă locul doi, cu 40 de puncte, însă cu un meci mai puţin disputat decât echipele din Crişeni şi Nuşfalău, iar CS Barcău Nuşfalău ocupă locul trei, tot cu 40 de puncte. În caz de egalitate la puncte la finalul sezonului între echipele din Nuşfalău şi Cizer, campioană judeţeană va deveni Inter Cizer, având avantajul rezultatelor directe, victorii în ambele partide.

One Thought to “Inter Cizer s-a impus în derby-ul de la Nuşfalău şi ia o opţiune importantă în cursa pentru titlul judeţean”

  1. […] Etapa cu numărul 17 a campionatului judeţean la categoria juniori A1 a programat şi derby-ul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Inter Cizer (club pentru care, la această categorie evoluează juniorii de la FK Kraszna). Se anunţa o partidă extrem de interesantă pentru ambele echipe, iar acest lucru s-a văzut şi prin numărul spectatorilor prezenţi în tribune, peste 400, ceea ce se întâmplă mai rar chiar şi la un meci de seniori. CS Barcău Nuşfalău, formaţie ce a dominat campionatul de juniori A1 în ultimele sezoane, obţinând şapte titluri judeţene, se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment