HC Zalău joacă pe terenul Rapidului

La mai puţin de o săptămână distanţă de la meciul din Cupa României, în care s-a impus cu 25 – 20 pe terenul Romanului, HC Zalău va susţine primul meci din acest an şi în Liga Naţională. Handbalistele antrenorului Gheorghe Tadici vor evolua pe terenul Rapidului, într-un meci contând din penultima etapă a turului. Rapidul este vicecampioana ediţiei trecute şi una dintre formaţiile de top ale actualei ediţii, ocupând, în prezent, locul trei, cu 24 de puncte, la o lungime în spatele Craiovei şi la nouă puncte în spatele liderului, CSM Bucureşti.

HC Zalău nu se află pe o poziţie foarte confortabilă în campionat, ocupând penultimul loc, cu opt puncte acumulate în 11 etape. În ultimul duel pe care cele două formaţii l-au susţinut în Sala Rapid, Zalăul a avut o evoluţie foarte bună, cedând la un singur gol în final, 29 – 30. Ultimul joc pe care Zalăul l-a câştigat în faţa Rapidului în campionat s-a înregistrat în 29 august 2021, la Zalău, scor final 26 – 24.

Partida de miercuri este programată la ora 15:30 şi va fi oficiată de un cuplu din Piatra Neamţ, format din Ionuţ Ifrim şi Ovidiu Ilisei.

Tot miercuri mai sunt programate duelurile: CSM Bucureşti – Gloria Buzău, Dunărea Brăila – Ştiinţa Bucureşti şi Gloria Bistriţa-Năsăud – CSM Râmnicu Vâlcea.

Celelalte jocuri ale etapei sunt programate joi, sâmbătă şi duminică: Dacia Mioveni – CSM Târgu Jiu (joi), Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova (sâmbătă) şi Corona Braşov – Măgura Cisnădie (duminică).

 

 

One Thought to “HC Zalău joacă pe terenul Rapidului”

  1. […] La mai puţin de o săptămână distanţă de la meciul din Cupa României, în care s-a impus cu 25 – 20 pe terenul Romanului, HC Zalău va susţine primul meci din acest an şi în Liga Naţională. Handbalistele antrenorului Gheorghe Tadici vor evolua pe terenul Rapidului, într-un meci contând din penultima etapă a turului. Rapidul este vicecampioana ediţiei trecute şi una dintre formaţiile de top ale actualei ediţii, ocupând, în prezent, locul trei, cu 24 de puncte, la o lungime în spatele Craiovei şi la nouă puncte în spatele liderului,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment