HC Zalău, înfrângere la scor pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti

Handbal Club Zalău are un debut infernal de sezon, susţinând meciuri din trei în trei zile în primele patru etape. După victoria de duminică, pe teren propriu, în faţa celor de la Dacia Mioveni, HC Zalău a jucat miercuri pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 22 – 38. Zălăuancele au contat în prima parte, după care, diferenţa de valoare a ieşit tot mai mult în evidenţă. „Tigroaicele” s-au desprins la la 12 – 7, după două aruncări de la şapte metri ratate de zălăuance, iar la pauză diferenţa a fost de opt goluri, 20 – 12. Şi partea secundă a fost controlată în cea mai mare parte de vicecampioana ediţiei trecute, diferenţa din final fiind de 16 goluri.

După patru etape, HC Zalău ocupă locul 11 în Liga Naţională, cu 3 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare, programată duminică, 25 septembrie, să întâlnească SCM Gloria Buzău.

În partida cu CSM Bucureşti, pentru HC Zalău au marcat: Prycop (4), Lazic (4), Mihart (2), Bujor (2), Stamin (2), Nichitean (2), Berbece (1), Vrabie (1), Marin (1) şi Naumenko (1).

One Thought to “HC Zalău, înfrângere la scor pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti”

  1. […] Handbal Club Zalău are un debut infernal de sezon, susţinând meciuri din trei în trei zile în primele patru etape. După victoria de duminică, pe teren propriu, în faţa celor de la Dacia Mioveni, HC Zalău a jucat miercuri pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 22 – 38. Zălăuancele au contat în prima parte, după care, diferenţa de valoare a ieşit tot mai mult în evidenţă. „Tigroaicele” s-au desprins la la 12 – 7, după două aruncări de la şapte metri ratate de zălăuance, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment