HC Zalău, fără titulare la Brăila

Eliminată în sferturile de finală ale Ligii Naţionale de ASC Corona Braşov – vicecampioana ediţiei trecute, HC Zalău rămâne în cursa pentru o clasare pe locul cinci, ultimul care permite participarea într-o cupă europeană. În faza a doua a play-off-ului, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici se va duela cu HC Dunărea Brăila, ocupanta locului şapte la finalul returului. La fel ca în prima fază a play-off-ului, se va juca după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, prima partidă fiind programată marţi după-amiaza.
Având în vedere că partidele decisive vor avea loc la Zalău, Tadici a deplasat la Brăila un lot restrând, din care lipsesc titularele Mihaela Cheţa, Georgiana Ciuciulete, Andrada Trif, Valentina Bardac, Claudia Constantinescu şi Roxana Rob, menajându-le pentru duelurile doi şi trei. „Am avut o săptămână încărcată, vineri dimineaţa la ora 3 am ajuns de la Braşov, iar duminică dimineaţa am plecat spre Brăila. Nu am deplasat jucătoarele titulare, fiindcă am pierdut la Brăila şi în sezonul regulat, iar în acest sens am decis să menajez titularele pentru duelurile doi şi trei de la Zalău, care vor fi decisive. Dintre titulare, am deplasat-o doar pe Crina Pintea, fiindcă aveam nevoie de un pivot. Au şansa să evolueze handbalistele care au jucat mai puţin în partidele anterioare, iar acum vor putea demonstra dacă îşi merită sau nu locul în această echipă”, a declarat Gheorghe Tadici.
Managerul echipei zălăuane a vorbit şi despre duelurile cu ASC Corona Braşov din sferturile de finală. „Jocul de la Zalău şi al dopilea de la Braşov au fost jocuri bune. Primul meci de la Braşov a fost mai slab, am ratat din situaţii foarte clare şi de la şapte metri, dar au fost şi alţi factori care au contribuit la acel rezultat. Una peste alta, Braşovul este o echipă mai bună, mai completă, cu dubluri pe toate posturile. Faptul că au opt jucătoare în echipa naţională spune totul”, a mai precizat Tadici,
Meciul dintre HC Dunărea Brăila şi HC Zalău este programat la ora 18, în Sala Sporturilor din Brăila. Meciul va fi oficiat de o brigadă din Constanţa formată din Dorinel Gurbina şi Emilian Stanciu, iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat bucureşteanul Horaţiu Belu.

One Thought to “HC Zalău, fără titulare la Brăila”

  1. vasile

    Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului.
    NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.

    Cerințe:
    – cunostinte minime PC
    – conexiune la internet
    – seriozitate
    – răbdare
    – dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
    Pentru informații trimite textul “Info” la adresa de email: vasiletoaca50@yahoo.com

Leave a Comment