HC Zalău a efectuat primele trei transferuri pentru sezonul următor

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2021 – 2022 al Ligii Naţionale de handbal feminin, că managerul Gheorghe Tadici a şi parafat primul transfer pentru ediţia următoare. Martina De Santis este prima achiziţia a clubului zălăuan din această vară, jucătoare care a semnat cu HC Zalău la începutul lunii mai. Este vorba, practic, despre o jucătoare cu dublă cetăţenie, italiană-română, mama sa, fiind gălăţeancă, fostă handbalistă şi fostă componentă a loturilor naţionale de junioare şi senioare ale României. Martina De Santis a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formaţia de la poalele Meseşului, cu drept de prelungire pentru încă un an.

Tadici a transferat zilele trecute şi un pivot de 22 de ani, Daniela Marin, jucătoare ce a evoluat la SCM Râmnicu Vâlcea, activând cu echipa din Zăvoi şi în cupele europene. Marin este originară din Slobozia, evoluând înainte la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

Ucraineanca Adryana Naumenko este al treilea transfer al verii, jucătoarea aflându-se în probe timp de o săptămână. Handbalista din Ucrauina a terminat junioratul la Marta Baia Mare, iar la nivel de senioare a activat la Crişul Chişineu-Criş, Minaur Baia Mare şi Unirea Slobozia. Naumenko a jucat zilele trecute cu Unirea Slobozia în barajul de promovare în Liga Naţională, ratând accederea pe prima scenă a handbalului românesc.

HC Zalău a încheiat pe locul 9 ediţia 2021 – 2022, înregistrând 12 victorii, o remiză şi 13 înfrângeri.

 

2 Thoughts to “HC Zalău a efectuat primele trei transferuri pentru sezonul următor”

  1. […] Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2021 – 2022 al Ligii Naţionale de handbal feminin, că managerul Gheorghe Tadici a şi parafat primul transfer pentru ediţia următoare. Martina De Santis este prima achiziţia a clubului zălăuan din această vară, jucătoare care a semnat cu HC Zalău la începutul lunii mai. Este vorba, practic, despre o jucătoare cu dublă cetăţenie, italiană-română, mama sa, fiind gălăţeancă, fostă handbalistă şi fostă componentă a loturilor naţionale de junioare şi senioare ale României. Martina De Santis a semnat un contract valabil pe două sezoane cu… Citeste mai mult […]

  2. […] Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2021 – 2022 al Ligii Naţionale de handbal feminin, că managerul Gheorghe Tadici a şi parafat primul transfer pentru ediţia următoare. Martina De Santis este prima achiziţia a clubului zălăuan din această vară, jucătoare care a semnat cu HC Zalău la începutul lunii mai. Este vorba, practic, despre o jucătoare cu dublă cetăţenie, italiană-română, mama sa, fiind gălăţeancă, fostă handbalistă şi fostă componentă a loturilor naţionale de junioare şi senioare ale României. Martina De Santis a semnat un contract valabil pe două sezoane cu…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment