Handbal Club Zalău începe anul cu un meci în Cupa României

„În Cupa României se cheltuie mult şi ineficient”, consideră managerul Gheorghe Tadici

HC Zalău începe seria partidelor oficiale din noul an cu un joc în Cupa României. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici s-au deplasat la Roman, pentru duelul cu CSM din localitate, într-un duel din cadrul primului tur al Cupei României.

O formaţie de temut până în urmă cu câţiva ani în Liga Naţională, CSM Roman evoluează astăzi în Divizia A, ocupând locul trei în Seria B, după Galaţi şi Iaşi. Având în vedere că zălăuancele activează în primul eşalon, par favorite în duelul cu handbalistele romaşcane, însă Gheorghe Tadici nu va aborda partida cu formula de bază.

„Cupa României, în actuala formulă, nu este avantajoasă. Faci o deplasare de 1000 de kilometri pentru un meci cu o echipă din eşalonul secund. Se cheltuie mult pentru nimic. Poziţia din campionat, ne obligă să câştigăm acest meci, dar, pentru noi, prima prioritate rămâne campionatul. Vrem să ne concentrăm pe campionat, unde unii, cu diverse probleme, ne văd deja retrogradaţi, chiar dacă nu e gata nici măcar turul campionatului. Părerea mea este că nu trebuie băgaţi în seamă. Am deplasat şi cinci jucătoare de la echipa de tineret, iar pe lângă acestea, le voi da posibilitatea să joace celor care au evoluat mai puţin în campionat. Din punctul meu de vedere, în Cupa României se cheltuie mult şi ineficient”, a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre CSM Roman şi HC Zalău este programată vineri, 5 ianuarie, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Roman, fiind primul joc din cadrul Cupei României, celelalte partide urmând să se dispute sâmbătă, 6 ianuarie.

 

3 Thoughts to “Handbal Club Zalău începe anul cu un meci în Cupa României”

  1. […] „În Cupa României se cheltuie mult şi ineficient”, consideră managerul Gheorghe Tadici HC Zalău începe seria partidelor oficiale din noul an cu un joc în Cupa României. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici s-au deplasat la Roman, pentru duelul cu CSM din localitate, într-un duel din cadrul primului tur al Cupei României. O formaţie de temut până în urmă cu câţiva ani în Liga Naţională, CSM Roman evoluează astăzi în Divizia A, ocupând locul trei în Seria B, după Galaţi şi Iaşi. Având în vedere că zălăuancele activează în primul eşalon,… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    La Cheile Gradistei nu se cheltuie mult si ineficient?

  3. Vasile Nan

    La Cheile Gradiștei se muncește la greu , bagătorule de seamă , un trist în viatâ cu scleroză ireversibilă …!

Leave a Comment