Gheorghe Tadici nu vrea inlocuitoare pentru Dana Babeanu

Gheorghe Tadici nu vrea inlocuitoare pentru Dana BabeanuDupa trei ani si jumatate in care a aparat culorile clubului HC Zalau, interul Dana Babeanu s-a despartit de echipa managerului Gheorghe Tadici mai repede decat era de asteptat. Jucatoarei urma sa-i expire imprumutul in vara anului viitor, la finalul campionatului, insa conducerea clubului Oltchim Ramnicu Valcea a cerut-o mai repede pe jucatoare, motivand ca are nevoie de ea in echipa.

Managerul Gheorghe Tadici considera insa ca jucatoarea putea evolua in continuare la echipa zalauana, cel putin pana in vara viitoare, pentru ca Oltchimul are un lot foarte valoros. Nu vom aduce alta jucatoare. Tot raul, inspre bine. Pleaca Babeanu, o sa creasca in valoare alte jucatoare, care vor avea sansa mult mai mare sa se afirme. Cu timpul, locul lui Babeanu poate fi luat de Roxana Varga, Florina Ciobanu, Crina Ailincai sau chiar si de Andrada Pop. Totul depinde de ele, insa eu sper sa creasca cat mai mult in valoare si sa acoperim golul mare lasat de Babeanu. Pierdem o jucatoare importanta pentru partidele care au mai ramas din tur si pentru tot returul. O jucatoare care a progresat mult in special in ultimii doi ani. Oltchimul si-a manifestat intentia de a o transfera de saptamana viitoare. Nu stiu daca e atat de mare nevoie la 21 de jucatoare cate au ei in lot. Sper sa nu devina la Oltchim o noua Tacalie, Vadineanu sau Geiger, a declarat tehnicianul zalauan.

Fostului inter al echipei zalauane urma sa-i expire contractul cu Oltchim in vara anului viitor, insa aceasta a semnat deja un contract pe o perioada de inca doi ani cu gruparea din Zavoi.

Dana Babeanu s-a alaturat ieri lotului national de senioare, pentru efectuarea circuitului medical. La finalul circuitului medical, nationala va pleca la Drobeta Turnu Severin, unde va participa la Trofeul Carpati, alaturi de echipele Serbiei, Ungariei si Macedoniei (18-20 noiembrie).

Lotul de 18 jucatoare pentru Campionatul Mondial din Brazilia va fi stabilit la finalul Trofeului Carpati. Dupa doua zile libere, jucatoarele se vor revedea la Moeciu, pentru un mini-stagiu de refacere, iar in 25 noiembrie vor ajunge la Bucuresti, in aceeasi zi fiind programata si conferinta de presa oficiala. Plecarea spre Brazilia este programata in 26 noiembrie.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Leave a Comment