CSM Zalau, vicecampioana nationala la lupte libere

CSM Zalau, vicecampioana nationala la lupte libereEchipa de cadeti de la Clubul Sportiv Municipal Zalau a devenit sambata vicecampioana nationala la lupte libere, fiind medaliata cu argint la turneul final ce a avut loc chiar la Zalau, in sala de sport a Grupului Scolar Mihai Viteazul. Luptatorii pregatiti de instructorii Cristian Crisan si Gheorghe Panc au castigat patru meciuri, unul din oficiu, cu 10 – 0, pana sa ajunga in finala. Finala insa, a pus echipa zalauana fata-n fata cu CSS Odorheiul Secuiesc, formatie ce a avut in componenta sapte campioni nationali. CSM Zalau a fost nevoita sa se vada invinsa cu scorul de 7 – 3. Suntem foarte multumiti de acest rezultat, mai ales ca nimeni nu ne dadea sansa nici macar la o medalie de bronz. Felicit toti sportivii pentru modul in care au evoluat si le multumesc pe aceasta cale dirigintilor si directorilor de la scolile de unde provin, pentru intelegerea de care au dat dovada. Le multumesc si domnilor Nicu Goarna si Florian Cornel, pentru sprijinul acordat in decursul acestui an, a declarat instructorul Cristian Crisan.

Este prima medalie de argint obtinuta de o echipa zalauana de cadeti la lupte libere, dupa ce in 2001, CSS Zalau a fost medaliata cu bronz, iar anul trecut CSM Zalau a intrat in posesia aceleiasi medalii.

Rezultatele inregistrate de CSM Zalau: 7 – 3 cu CS Inter Petrila, 5 – 5 cu CSS Tecuci si victorie la tusaveraj, 10 – 0 cu CS Dinamo Brasov, care a fost eliminata din concurs pe motiv ca a avut doi luptatori pe fals, 9 – 1 in semifinale cu CSS Sfantul Gheorghe si 3 – 7 in finala cu CSS Odorheiul Secuiesc.

CSM Zalau: Oros Sergiu (cat. 42 kg.), Alexandru Panc (cat. 46 kg.), Alexandru Mercea (cat. 50 kg.), Sergiu Maxim (cat. 54 kg.), Raul Farcas (cat. 58 kg.), Danut Moigradean (cat. 63 kg.), Ionut Sabau (cat. 63 kg.), Cristian Ilies (cat. 69 kg.), Marius Ghiran (cat. 69 kg.), Daniel Bota (cat. 76 kg.), Vasile Gresoi (cat. 85 kg.), Calin Stan (cat. 100 kg.). Instructori: Cristian Crisan si Gheorghe Panc.

Pentru luptatorii de la CSM Zalau urmeaza in 24 – 25 noiembrie Cupa Romaniei, rezervata juniorilor, programata la Targoviste, unde cei doi instructori ai clubului zalauan vor participa cu cinci sportivi.

In perioada 2 – 4 decembrie este programat la Satu Mare un concurs international de lupte libere, unde vor participa si sportivi de la CSM Zalau.

Leave a Comment