HC Zalau – CSM Bucuresti, in optimile Cupei EHF?

HC Zalau - CSM Bucuresti, in optimile Cupei EHF?Cele doua reprezentante ale Romaniei in Cupa EHF, HC Zalau si CSM Bucuresti, s-au calificat in primavara europeana a competitiei, urmand ca azi sa-si afle viitoarele adversare din optimile de finala. Exista insa sanse foarte mari ca cele doua echipe romanesti sa se intalneasca intr-un duel direct, avand in vedere ca se afla in urne diferite.

De altfel, managerul Gheorghe Tadici chiar ar prefera un duel intre HC Zalau si CSM Bucuresti, in optimile Cupei EHF. Cel mai mult ne-ar conveni sa cadem cu CSM Bucuresti, insa ne-ar conveni si Vaci NSKE, din Ungaria, pentru ca nici aici deplasarea nu este foarte lunga. Sper insa sa nu picam cu Lada Togliatti, din Rusia sau cu cele doua echipe din Danemarca, ne-a declarat tehnicianul zalauan.

CSM Bucuresti face parte din prima urna valorica, alaturi de KIF Vajen si Team Tvis Holstebro (ambele din Danemarca), CB Mar Alicante (Spania), HBC Nimes (Franta), TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania), Vaci NKSE (Ungaria) si Lada Togliatti (Rusia).

Echipa managerului Gheorghe Tadici se afla in aceeasi urna cu echipele: Team Esbjerg (Danemarca), Mios Biganos Bassin DArcachon (Franta), Frankfurt HC (Germania), Budapest Bank-Bekescsabai ENKSE (Ungaria), Astrakhanochka Astrakhan (Rusia), Maliye Milli Pyango SK (Turcia) si Bera Bera Balonmano (Spania). Turul optimilor de finala este programat pe data de 4/5 februarie, iar returul, o saptamana mai tarziu.

Leave a Comment