Gheorghe Tadici, deranjat de ora disputării meciului cu CSM Ploieşti

„Dacă se va întâmpla un accident grav într-o noapte, probabil ca se va intra în normalitate”, afirmă tehnicianul echipei HC Zalău

HC Zalău va întâlni duminică seara, începând cu ora 20, în deplasare CSM Ploieşti, într-un meci contând din etapa a III-a a returului Ligii Naţionale. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul partidei de pe teren propriu cu SCM Craiova, şi partida cu echipa prahoveană va fi transmisă în direct la DigiSport. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care meciul a fost programat duminică, la o oră atât de târzie, decizie care îl nemulţumeşte pe managerul formaţiei HC Zalău.
„Suntem în slujba celor de la DigiSport. Nu contează cheltuielile în plus pe care le avem. Veniturile în comparaţie cu cheltuielile sunt minimale. Până când preşedinţii se vor hotărî să înfiinţeze Ligă Profesionistă, aceasta este situaţia. Nu-mi convine că plătesc două nopţi de cazare. Nu ştiu dacă fac rating, deşi se spune că Tadici face audienţă şi aduce public la sală şi chiar aşa este. Nu va fi uşor să plecăm din Ploieşti la ora 22, cu zăpezile astea, vom merge până unde vom reuşi. Dacă se va întâmpla un accident grav într-o noapte, probabil ca se va intra în normalitate. Şi noi suntem oameni, şi noi avem familii, nu doar cei care dictează”, a afirmat Tadici pentru handbalvolei.ro.
În partida tur, desfăşurată la Zalău, handbalistele lui Tadici s-au impus cu 30 – 29 în faţa ploieştencelor.
Foto: prosport.ro

3 Thoughts to “Gheorghe Tadici, deranjat de ora disputării meciului cu CSM Ploieşti”

  1. Are dreptate omul,stie ce greu vin banii,iar DIGI le umple buzunarele doar la cei din FR Handbal. Bataie de joc la adresa cluburilor si jucatoarelor !

  2. Anonim

    Messi care trebuie sa joace de la orele 13 si 17 la Barcelona, nu s-a plans atata, ca o fata mare.

  3. nae ledra

    Investutii masive in hadbal si volei ,din partea Consiliului Judetean si primariei ! Se neglijeaza cu buna stiinta sportul de masa,activitate ce asigura sanatatea copiilor nostri ! UN exemplu elocvent al indiferentei si nepasarii,il vedem cu totii ,la iesirea din Zalau, pe dealul dinaintea drumului ce duce spre cabana invatatorului,unde mii de copii se dau cu sania, placa si schiaza . Turma de oi cu cainii , reprezinta un real pericol pentru copii,iar prorietarul sustine ca a cumparat acel loc ! Daca este adevarat ,de la cine l-a cumparat ,nu cumva de la primarie ! O INVESTITIE MICA , PENTRU AMENAJAREA UNEI PARTII , CU UN BABY TELESKI SI 2-3 TUNURI DE ZAPADA , REZOLVA PROBLEMA SPORTULUI DE IARNA ! FIE-VA MILA STIMATI EDILI AI ORASULUI , JUDETULUI ,DE COPII NOSTRI !!!

Leave a Comment