Geană, la SCM Zalău

SCM Zalău a efectuat primul transfer al iernii, reuşind să ajungă la un acord cu tânărul de 18 ani, Mario Geană. Acesta a făcut junioratul la FCSB, fiind inclus şi în lotul echipei de seniori într-un meci din Cupa României. Din dorinţa de a avea cât mai multe minute jucate şi la nivel de seniori, Geană s-a transferat în vara anului trecut, sub formă de împrumut, la Unirea Dej, formaţie din Liga a II-a. Pentru clubul dejean, tânărul fundaş dreapta a evoluat în doar şapte partide, totalizând 251 de minute, astfel că în această iarnă a căutat o altă variantă, alegând clubul de la poalele Meseşului. Conducerea FCSB a fost de acord cu împrumutul jucătorului la SCM Zalău până în vara acestui an.

„Ne-am înţeles cu jucătorul şi va activa la noi sub formă de împrumut până la finalul sezonului”, ne-a informat Ioan Gurzău, managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău.

Mario Geană este component al echipei naţionale Under 18, pentru care a evoluat în trei partide amicale, iar pentru naţionala României Under 19 a jucat într-un amical cu Ungaria, câştigat cu 3 – 2 de „tricolorii” noştri.

În data de 5 ianuarie, pe pagina de socializare a clubului Unirea Dej a şi apărut un comunicat prin care formaţia dejeană îi mulţumeşte jucătorului pentru colaborarea avută pe parcursul celor şase luni.

Conducerea SCM Zalău poartă tratative în această perioadă şi cu alţi jucători, pentru a completa posturile lăsate libere după plecarea jucătorilor din iarnă.

Reunirea lotului este programată în data de 15 ianuarie, urmând ca în data de 5 februarie, SCM Zalău să plece într-un stagiu de pregătire la Arad.

foto: FC Unirea Dej Oficial

 

One Thought to “Geană, la SCM Zalău”

  1. […] SCM Zalău a efectuat primul transfer al iernii, reuşind să ajungă la un acord cu tânărul de 18 ani, Mario Geană. Acesta a făcut junioratul la FCSB, fiind inclus şi în lotul echipei de seniori într-un meci din Cupa României. Din dorinţa de a avea cât mai multe minute jucate şi la nivel de seniori, Geană s-a transferat în vara anului trecut, sub formă de împrumut, la Unirea Dej, formaţie din Liga a II-a. Pentru clubul dejean, tânărul fundaş dreapta a evoluat în doar şapte partide, totalizând 251 de minute,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment