Gabi Balint a găsit, şi la Zalău, cel de-al 12-lea jucător al echipei naţionale

Caravana „Eu sunt 12” a ajuns şi la Zalău în cursul zilei de joi, iar fostul internaţional, Gabi Balint, a căutat şi în oraşul de la poalele Meseşului al 12-lea suporter al echipei naţionale de fotbal a României. Fostul atacant al naţionalei a împărţit mingi suporterilor din municipiu şi a stat de vorbă cu câţiva copii legitimaţi la cluburile din oraş, pe care i-a îndrumat să-şi continue activitatea spre performanţă.
„Este pentru prima oară când vin la Zalău, este un oraş drăguţ, cu lume „caldă”. Noi suntem cu Caravana „Eu sunt 12″ şi căutăm prin ţară al 12-lea jucător. Ne referim întotdeauna la suporterii adevăraţi ai echipei naţionale, care suferă şi se bucură pentru echipă. Ne bucurăm când întâlnim oameni care cunosc bine echipa naţională şi putem să discutăm cu ei orice subiect legat de fotbal şi despre istoria fotbalului românesc. Şi la Zalău am găsit astfel de oameni”, ne-a precizat Gabi Balint.
Prin acţiunea „Eu sunt 12” se urmăreşte atragerea suporterilor către echipa naţională a României, calificată în urmă cu o săptămână la Campionatul European programat anul viitor, în Franţa.

Leave a Comment