Ofertă pentru sălăjenii care-şi caută de lucru: 1.700 de locuri de muncă disponibile în ţările europene

 

Sălăjenii care vor să muncească în străinătate au la dispoziţie în această perioadă, prin intermediul reţelei Eures din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), 1.700 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate. Oferta este disponibilă în ţări precum : Spania, Slovacia, Republica Cehă, Suedia, Germania, Ungaria, Marea Britanie, Norvegia, Franţa, Polonia, Belgia şi Austria.

Ultima ofertă de muncă în străinătate, actualizată în 14 octombrie, include: 801 de joburi în Spania, din care 800 pentru muncitori necalificaţi în agricultură şi un post de maseur; Slovacia- 330 de locuri de muncă din care 150 pentru asamblori de maşini şi echipamente mecanice, 150 muncitori necalificaţi în industria automobilelor; Republica Cehă – 197 locuri de muncă din care 50 pentru lucrători în producţie  la asamblarea aparatelor de aer condiţionat, 50 operatori, 50 şoferi transport marfă internaţional; Suedia – 130 de oferte din care 20 pentru femei de serviciu, 15 vopsitori auto,zece pentru medici generalişti, zece dezvoltatori software, zece pentru mecanici auto; Germania – 116 locuri din care 50 pentru  asistenţi medicali generalişti, 20 pentru operatori maşini şi centrale, 15 pentru şoferi de TIR şi zece pentru agenţi de pază; Ungaria – 50 locuri de muncă pentru operatori la asamblarea panourilor electrice; Marea Britanie – 45 locuri de muncă din care 25 pentru îngrijitori persoane, zece de asistenţi medicali, zece pentru constructori structuri metalice-sudură în oţel; Norvegia – 22 locuri de muncă din care şase pentru dulgheri, şase pentru dulgheri – parchetari, două pentru tinichigii; Franţa – trei locuri de muncă din care două pentru tăietori lemne şi un post pentru agent curăţenie; Polonia- trei locuri de muncă pentru lăcătuşi-sudori; Belgia- două oferte pentru directori audit în servicii financiare; Austria – un loc de muncă pentru asistent proiect. Pentru mai multe informaţii suplimentare, privind angajatorii şi domeniile de activitate în care se fac angajări, condiţii de ocupare a posturilor, condiţii de muncă şi salarizare, persoanele interesate pot accesa portalul www.eures.ro sau departamentul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

5 Thoughts to “Ofertă pentru sălăjenii care-şi caută de lucru: 1.700 de locuri de muncă disponibile în ţările europene”

 1. niki

  Suntem o echipa in plina ascensiune si prezenti peste tot. Si mereu vom fi vazuti, pentru ca suntem ambitiosi si nu ne lasam pana cand nu reusim! Si inca mai avem nevoie de colaboratori la fel de ambitiosi, care vor cu putere un viitor mai bun, prosperitate si succes. Veniti acum in echipa noastra si castigati bani! Cereti toate detaliile la adresa de email: niki_grig@yahoo.com

 2. Intrați alături de noi în lumea americană și obțineți venituri suplimentare! Căutăm persoane care își pot aloca minim o oră pe zi pentru funcția de operator intranet.
  Vă oferim o posibilitate de a colabora cu noi și de a lucra part-time sau full-time, în așa fel încât să puteți câștiga bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time).
  Cerem seriozitate maximă! Pentru mai multe detalii solicitați informații, la adresa de email: nursa29@yahoo.com

 3. Iți doresti o viață mai împlinită și prosperă? Ai dorințe neîmplinite și vise nerealizate? Nimic nu este imposibil pentru schimbarea destinului tău!
  Intră alături de noi în lumea americană și obține venituri suplimentare! Vă oferim o posibilitate de a colabora cu noi și de a lucra part-time sau full-time, în așa fel încât să puteți câștiga bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time).
  Cerem seriozitate maximă! Pentru mai multe detalii solicitați informații, la adresa de email: nursa29@yahoo.com

 4. Mihaela

  Oferta foarte speciala de lucru la domiciliu! Acum puteti vedea ce usor e sa va implicati intr-o activitate part-time, perfect legala si usoara! Suntem de cativa ani lansati si toti oamenii seriosi sunt multumiti de ceea ce au gasit la noi. Oferim contract de comision si instruire gratuita, completa si pas cu pas. Incepeti cat mai repede sa castigati bani! Rugam numai persoanele serioase sa ceara detalii la adresa de email: mihaelablana12@yahoo.com

 5. Francisc

  Asisti acum la un fenomen care a cuprins intreaga tara! Suntem multi in aceasta echipa imensa si inca mai avem nevoie de oameni doritori de o cariera de mare viitor si de bani castigati cu o munca extrem de interesanta! Te ajutam si te indrumam noi, pas cu pas si cu atentie maxima! Cauta-ne acum si cere mai multe detalii la adresa de email:
  deplinalibertate@gmail.com

Leave a Comment