Finală şimleuană la „Poarta Maramureşului”

Federaţia Română de Tenis de Câmp a programat la finele săptămânii trecute cea de-a 17-a ediţiei a turneului „Poarta Maremureşului”, competiţie ce a adunat la start peste 45 de sportivi din şapte judeţe: Satu Mare, Cluj, Bistriţa Năsăud, Sălaj, Bihor, Iaşi şi Sălaj. Judeţul nostru a fost reprezentat de tenismeni de la CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei, antrenaţi de Barna Krisztian şi de la Palatul Copiilor Zalău, pregătiţi de Mihai Anca.

Rezultatele bune ale sportivilor de sub Măgura nu au întârziat să apară, Raul Dobai şi Vlad Rusu reuşind chiar să joace finala categoriei de 14 ani. Primul a reuşit să se impună, după ce a câştigat cu 6 – 2, 6 – 3 în faţa colegului său de club. Până în finală, Dobai a câştigat două meciuri. În primul l-a învins în două seturi, 6 – 0, 6 – 1 pe băimăreanul Luca Babiciu, iar în semifinale a dispus cu 6 – 1, 6 – 3 de Vlad Ţuţuraş, de la Sănătatea Satu Mare.
Un alt rezultat notabil pentru clubul şimleuan s-a înregistrat la categoria 16 ani, unde Alexandru Puşcaş s-a clasat pe locul trei, după ce a înregistrat două înfrângeri şi două victorii.
Sportivii clasaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie au primit cupe, diplome, articole sportive şi dulciuri.

 

One Thought to “Finală şimleuană la „Poarta Maramureşului””

  1. simleul

    felicitari ALEX PUSCAS

Leave a Comment