Karateka sălăjeni, pe ultima sută de metri cu pregătirea

La mai bine de o săptămână de la stagiul de pregătire efectuat în Grecia, pe malul mării Egee, sportivii de la CS Dani-San Zalău şi CS Omega Şimleu Silvaniei au susţinut un nou cantonament, de această dată în tabăra de la Şinteu.

În localitatea bihoreană a fost prezent un lot de 20 de sportivi, instructori şi antrenori ai Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK). Zilnic au avut loc trei antrenamente, conduse de preşedintele ANAK, Viorel Duţă. Pregătirea a constat în antrenamente tehnice, dar şi de anduranţă, pentru menţinerea condiţiei fizice a sportivilor, având în vedere că până la startul noului sezon mai este puţin timp.
„Am beneficiat de o vreme splendidă, locaţia este deosebită, iar gazdele ne-au tratat foarte bine. Au fost condiţii foarte bune de cazare şi masă. Într-una din zile am vizitat şi rezervaţia de zimbri din Şinteu, care a fost o adevărată atracţie, în special pentru copii”, a precizat preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, care este şi vicepreşedintele ANAK.
Cele două cluburi din Sălaj, conduse de Dan Chiş şi Gheorghe Pop, au participat la stagiul de la Şinteu cu un lot alcătuit din zece sportivi. „Toţi sportivii noştri s-au simţit foarte bine şi s-au pregătit cu seriozitate. Va fi un an competiţional cu multe concursuri, dar sperăm să obţinem la fiecare rezultate cât mai bune”, a mai spus antrenorul şimleuan, Gheorghe Pop.
Pentru majoritatea sportivilor sălăjeni, cantonamentul de la Şinteu a fost ultimul dinaintea începerii competiţiilor, primul concurs fiind programat la finalul lunii septembrie, Openul Bihorului.

 

Leave a Comment