Fetele pot juca gratuit tenis de masă la Sport Club Municipal Zalău

Primăria Zalău vine cu o veste bună la început de an. Tenisul de masă pentru fetele care sunt începătoare în tainele acestui sport, cu vârsta cuprinsă între 6 – 8 ani, este noua secție sportivă din cadrul Sport Club Municipal Zalău. Până acum în cadrul clubului funcționa doar grupa de avansați la secția de tenis de masă pentru fete. Antrenamentele vor fi organizate de acum încolo pe grupe de vârstă și se vor desfășura în sala de tenis de masă din cadrul Stadionului Municipal din oraș. Lecțiile de pregătire sunt gratuite. Începătorii se vor antrena de luni până joi între orele 16.30 – 18.30, iar fetele care fac parte din grupa de avansați între orele 18.30 – 20.30. În ziua de vineri, antrenamentele se vor desfășura între orele 14 – 18.

Părinții care doresc să-și înscrie fetele pentru a urma acest sport, se pot adresa antrenorilor în timpul programului de antrenament.

One Thought to “Fetele pot juca gratuit tenis de masă la Sport Club Municipal Zalău”

  1. […] Primăria Zalău vine cu o veste bună la început de an. Tenisul de masă pentru fetele care sunt începătoare în tainele acestui sport, cu vârsta cuprinsă între 6 – 8 ani, este noua secție sportivă din cadrul Sport Club Municipal Zalău. Până acum în cadrul clubului funcționa doar grupa de avansați la secția de tenis de masă pentru fete. Antrenamentele vor fi organizate de acum încolo pe grupe de vârstă și se vor desfășura în sala de tenis de masă din cadrul Stadionului Municipal din oraș. Lecțiile de pregătire sunt… Citeste mai mult […]

Leave a Comment