FC Zalău susţine sâmbătă al doilea meci de verificare

După ce a remizat săptămâna trecută, 4 – 4 pe teren propriu cu Viitorul Ulmeni, FC Zalău va susţine sâmbătă un nou meci de verificare, tot pe Stadionul Municipal. Dacă la primul joc, adversara Zalăului a fost o formaţie ce activează în Liga a IV-a Maramureş, jucătorii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros vor întâlni sâmbătă echipa din Liga a IV-a Sălaj, Silvania Cehu Silvaniei. Formaţia din Cehu Silvaniei are planuri mari pentru sezonul viitor, clasare pe unul dintre primele două locuri. „Avem un proiect pe care ne dorim să-l ducem la bun sfârşit. Obiectivul nostru va fi de a câştiga Liga a IV-a. Dacă vom reuşi acest lucru chiar din sezonul următor va fi foarte bine, dacă nu, vom face tot posibilul ca cel mult peste două sezoane să terinăm pe primul loc”, ne-a declarat Bogdan Bărnuţiu, cel care se va ocupa de pregătirea echipei.
Acesta a şi făcut deja primele transferuri la echipă, iar unu dintre ele este chiar fratele său, Flaviu Bărnuţiu, jucător ce a promovat în Liga a III-a în această vară cu Luceafărul Bălan. Un alt jucător ce se va regăsi în sezonul viitor la echipa din Cehu Silvaniei este Radu Blaga, fost fundaş la FC Zalău. Mihai Cherecheş, Marcel Mureşan şi Flaviu Dragoş sunt alte nume importante pe care Bogdan Bărnuţiu speră să se poată baza în sezonul viitor.
Antrenorul echipei FC Zalău, Constantin Olariu, are la dispoziţie doar jucători tineri, majoritatea juniori, însă până sâmbătă, la ora începerii jocului, mai sunt aşteptaţi trei, chiar patru jucători din afara judeţului.
Partida dintre FC Zalău şi Silvania Cehu Silvaniei este programată la ora 10.

Leave a Comment