FC Zalău pierde primul jucător

Nevoită să se retragă din Liga a III-a, după ce Primăria Zalău a anunţat că nu mai susţine financiar clubul, FC Zalău pierde jucătorii pe care-i mai avea sub contract la finalul sezonului trecut. Portarul Claudiu Băican, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lotul echipei zălăuane, şi-a dat acceptul de a continua la FC Zalău în această vară, mai ales că obiectivul anunţat era promovarea în Liga a II-a. Între timp, la clubul zălăuan s-a produs o schimbare radicală, iar dintr-o echipă cu şanse la promovarea în eşalonul secund, FC Zalău riscă să devină în scurt timp o formaţie de domeniul trecutului.
Claudiu Băican a primit o serie de oferte în ultima perioadă, iar de câteva zile şi-a găsit o nouă echipă, zălăuanul urmând să evolueze în sezonul viitor la Unirea Tăşnad, formaţie ce a promovat în această vară în Liga a III-a, după ce a eliminat campioana Sălajului, Dumbrava Gîlgău.
Băican este primul transfer realizat de formaţia sătmăreană după promovare.
„Noul component al lotului nostru este un jucător ce a evoluat şi în prima divizie fotbalistică românească, după mulţi ani petrecuţi în fotbalul italienesc. Este vorba despre portarul Claudiu Băicanc, căruia îi urăm bun venit în familia Unirea şi multe succese în culorile clubului”, apare pe pagina oficială de facebook a clubului Unirea Tăşnad.
Băican a evoluat la FC Zalău timp de două sezoane, iar în carieră a mai activat la trei echipe din Italia, la CFR Cluj, Unirea Dej şi Olimpia Satu Mare.

Leave a Comment