FC Zalău, la un minut de prima victorie a sezonului

FC Zalău a terminat la egalitate, scor 2 – 2 duelul susţinut vineri, pe Stadionul „Clujana”, în faţa echipei Sănătatea Cluj, după ce a condus cu 1 – 0 la pauză şi cu 2 – 1 cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Echipa a fost la numai un minut de prima victorie a sezonului, una care le-ar fi ridicat puţin moralul jucătorilor, tot mai dezamăgiţi de faptul că datoriile clubului nu pot fi încă şterse pentru a-şi putea încasa salariile.
Formaţia condusă de Constantin Olariu şi Cristian Oros a deschis scorul în minutul 44, prin Liviu Cheţan, care a reluat cu capul în plasă centrarea trimisă în faţa porţii de Raul Stanciu. După numai un minut de la startul reprizei secunde, gazdele au beneficiat de o lovitură de pedepsă, în urma unui fault comis în suprafaţa de pedeapsă de Ionuţ Blaga, iar penalty-ul a fost transformat de Adrian Lupu. Ibrahim Jamilu putea duce din nou Zalăul în avantaj în minutul 58, dar a ratat din poziţie de „unu la unu” cu portarul advers.
Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, Raul Stanciu înscris pentru 2 – 1, ducând Zalăul în avantaj, după ce l-a învins pe portarul Andrei Todoran cu un şut din interiorul careului. Timpul trecea în favoarea Zalăului, care spera tot mai mult la prima victorie din acest sezon. Au venit, însă, minutele de prelungiri. Arbitrul întâlnirii a prelungit jocul cu trei minute, iar Sănătatea a egalat în minutul 90+2, prin Alexandru Gaşpar, care a profitat de o învâlmăşeală în careul zălăuan şi a trimis balonul în plasă din câţiva metri.
FC Zalău rămâne pe penultimul loc în urma acestei remize, iar în etapa viitoare va primi vizita echipei CS Iernut, meciul fiind programat vineri, la ora 15, pe Stadionul Municipal.
FC Zalău: Cristian Man – Sergiu Bercean, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Viorel Ionaşcu, Ibrahim Jamilu, Alexandru Flueraş, Livu Cheţan, Raul Stanciu, Răzvan Meleg (min. 71, Daniel Supuran) şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Contantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment