FC Zalău, la a doua victorie în amicale

FC Zalău a susţinut miercuri după-amiaza al treilea meci de verificare din această vară, evoluând în deplasare, pe terenul celor de la Comuna Recea (Maramureş), echipă pe care „alb-albaştrii” au întâlnit-o şi în ediţia trecută a Ligii a III-a. Fotbaliştii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros s-au impus la limită, 1 – 0, unicul gol al partidei fiind marcat de atacantul Alexandru Maria, în minutul 65. Şi de această dată, cei doi tehnicieni au avut la dispoziţie foarte mulţi jucători tineri, iar pe o parte dintre ei i-a introdus chiar în primul „11”.
Prima repriză a fost una echilibrată, ambele formaţii având de câteva ori şansa de a deschide scorul. În partea a doua, echipa zălăuană a fost cea care a controlat mai bine jocul, reuşind să şi înscrie până la final.
Pentru formaţia de la poalele Meseşului a fost al treilea meci de verificare din această vară, după cel cu Rapid Jibou, câştigat cu scorul de 5 – 1 şi cel de sâmbăta trecută, cu Olimpia Satu Mare, în care „alb-albaştrii” au cedat cu 0 – 1.
Mâine, începând cu ora 10, zălăuanii vor susţine un nou amical, de această dată în compania formaţiei Dumbrava Gîlgău, echipă pregătită de Marius Paşca. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal.
FC Zalău: Claudiu Băican – Cornel Ţibuleac, Tonko Robert, Alexandru Taloş, Ionuţ Ţârea, Marius Hosu, Alexandru Flueraş, Ibrahim Jamilu, Răzvan Meleg, Cristian Tăbârţă şi Florin Istrate. Au mai evoluat: Sergiu Bercean, Alexandru Neagotă, Alberto Vălimăreanu, Daniel Supuran, Raul Stanciu, Alexandru Maria, Sebastian Duma şi Alexandru Pop. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment