Sălajul susţine proiectul “Baia Mare, capitală europeană a culturii în 2021”

Secretarul judeţului, Cosmin Vlaicu, a semnat miercuri, 3 august, la sediul Prefecturii Maramureş, protocolul prin care Sălajul susţine municipiul Baia Mare în cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Vlaicu a fost mandatat de către administraţia judeţeană să sprijine şi să semneze respectivul document.

La eveniment au participat şi oficialităţi locale şi judeţene din Satu Mare, Maramureş, Bihor şi Bistriţa-Năsăud.

Alte articole

8 Thoughts to “Sălajul susţine proiectul “Baia Mare, capitală europeană a culturii în 2021””

 1. Anonim

  vlaicule, cum iti justifici salariul?

  1. Alin

   Omul asta chiar isi merita salariul. Pacat ca nu sunt mai multi ca el in administratie. Parerea mea care il cunosc de multi ani.

 2. Cicero

  Traiasca morosenii!

 3. Anonim

  Pt. anonimul de sub patura, cu berea in dreapta si telecomanda in stanga: Muncesti undeva? De obicei, cei care judeca joburile altora, nu prea au drag de munca!

 4. Anonim

  Salajul e prins intre Cluj-Napoca si Baia Mare, candidate la titlul de Capitala Culturala Europeana. Oricare dintre aceste nominalizari ne avantajeaza. Insa inainte de a lua o hotarare ar fi fost mai bine sa fi fost organizata o dezbatere publica pe aceasta tema. Personal cred ca sansele Clujului sunt mult mai mari. Ce facem daca este nominalizat Clujul? O dam pe de-antoarselea? Ca la Zalau…

  1. Trahanache

   Cred ca multi dintre noi suntem legati legati sufleteste mai mult de Cluj decat de Baia Mare.
   Perioada studentiei, cei mai frumosi ani, si-a lasat amprenta asupra fiecaruia, astfel incat la o dezbatere optiunea zalauanilor, salajenilor, pentru Cluj Napoca ar fi covarsitoare. Darce sa faci, nu este prima data cand reprezentantii vor ceva iar reprezentatii altceva.

 5. Jon

  Felicitari, Vlaicule! Sunt mandru ca am fost coleg cu tine. Daca ar fi mai multi ca tine in sistem, ar merge lucrurile mai bine in tara. Sper sa ajungi si mai sus pentru ca esti un om capabil si onest.

 6. ion

  bravo Cosmin sunt mindru de tine
  pustani te sustin

Leave a Comment