FC Zalău ar putea rămâne fără căpitan

Chiar dacă s-a prezentat la reunirea echipei FC Zalău, căpitanul Raul Stanciu ar putea evolua la o altă formaţie în returul campionatului. Mijlocaşul se află în aceste zile în pregătire cu Universitatea Cluj, iar miercuri a evoluat pentru „şepcile-roşii” în amicalul cu Unirea Jucu.
„Orice jucător care are şanse să evolueze într-o ligă superioară va fi lăsat să plece, nu numai Raul Stanciu. Ar fi absurd să-i punem piedică, atâta timp cât el are şanse să joace la Universitatea Cluj. Antrenorii de acolo vor lua în zilele următoare o decizie în privinţa lui Stanciu, după care vom şti şi noi ce avem de făcut”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Dacă jucătorul va fi pe placul antrenorului Mihai Teja şi va ajunge la o înţelegere cu clubul Universitatea, conducerea echipei zălăuane va fi nevoită să aducă un înlocuitor pentru Stanciu la mijlocul terenul, având în vedere că acesta devenise cel mai experimentat fotbalist de la FC Zalău.
În afară de formaţia zălăuană, Stanciu a mai evoluat la Ardealul Cluj, FC Hunedoara şi Şoimii Pâncota.

Portarul Cristian Man a revenit la echipă

Decis la finalul turului să părăsească FC Zalău din cauza problemelor financiare cu care clubul s-a confruntat în prima parte a sezonului, portarul Cristian Man a stabilit să rămână, în cele din urmă, la clubul condus de Ioan Morar.
„Cristian Man rămâne la echipă şi pentru returul campionatului. Am purtat o discuţie cu el în acest sens şi am ajuns la un numitor comun”, a afirmat Ioan Morar.
În pauza de iarnă, goalkeeper-ul care s-a aflat la un moment dat în curtea celor de la CFR Cluj a purtat tratative cu echipa din Liga a II-a, Rapid CFR Suceava, dar şi cu CSM Cetate Deva, echipă din al treilea eşalon. Totul a rămas, însă, la nivel de discuţii, astfel că portarul a acceptat în cele din urmă propunerea preşedintelui de la FC Zalău.

Leave a Comment