FC Zalău a pierdut la scor de neprezentare ultimul meci al turului

FC Zalău a cedat sâmbătă cu scorul de 0 – 3 în deplasare, în faţa echipei CSM Sighetu Marmaţiei, într-un meci contând din cadrul ultimei etape a turului Ligii a III-a de fotbal. În prima parte a întâlnirii s-au comis câteva erori de arbitraj în defavoarea Zalăului, gazdele beneficiind chiar şi de două lovituri de pedeapsă.
Scorul a fost deschis în minutul 11, de Alex Taciuc, care l-a învins pe portarul Man cu un şut de la aproximativ 20 de metri, trimis direct în vinclu. Câteva minute mai târziu, gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, acordată mult prea uşor de centralul întâlnirii. Un jucător al gazdelor şi-a prelungit prea mult mingea pe faza de atac, portarul Man a ieşit la întâmpinare şi a reuşit să respingă balonul, dar a fost călcat cu crampoanele pe mână. Arbitrul a acordat, însă, lovitură de la 11 metri, dar portarul zălăuan a apărat penalty-ul. A mai rezistat doar câteva minute în poartă, după care a fost nevoit să-i lase locul lui Vlad Muscan.
O nouă lovitură de pedeapsă acordată gazdelor în minutul 30. Ionuţ Blaga a respins balonul din careu prin alunecare, într-un duel cu un jucător advers, iar arbitrul asistent a semnalizat fault în suprafaţa de pedeapsă. Penalty-ul a fost transformat de Bogdan Roghină, cel care în sezonul trecut a evoluat la FC Zalău.
Partea a doua a fost mai echilibrată, Zalăul a avut câteva ocazii importante, dar gazdele au mai marcat o dată, în minutul 69, după o fază pe contraatac. Denis Lemac, un jucător ce a evoluat şi la Dinamo Bucureşti, a pătruns în careu şi l-a învins pe portarul Muscan cu un şut din a doua încercare.
După prima parte a campionatului, FC Zalău rămâne cu şase puncte acumulate, clasându-se pe penultima poziţie.
FC Zalău: Cristian Man (min. 20, Vlad Muscan) – Sergiu Bercean, Tonko Robert, Ionuţ Blaga, Viorel Ionaşcu, Flaviu Dumbărvean, Alexandru Flueraş (min. 80. Alexandru Pop), Liviu Cheţan, Raul Stanciu (min. 85, Sebastian Duma), Daniel Supuran (min. 78, Răzvan Meleg) şi Cristian Tăbârţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment