Luceafărul Bălan încheie turul fără victorie

Luceafărul Bălan încheie turul cu 12 eşecuri şi un singur rezultat de egalitate, clasându-se pe ultimul loc la finalul primei părţi a campionatului. Echipa pregătită de Călin Pop a cedat cu scorul de 1 – 3 meciul din cadrul ultimei etape, disputat sâmbătă, pe teren propriu, în faţa celor de la Luceafărul Oradea.
Sălăjenii au rezistat doar 20 de minute în faţa bihorenilor, scorul fiind deschis de Cristian Cigan. Opt minute mai târziu, oaspeţii şi-au majorat avantajul prin Balla Istvan, iar în minutul 52, Cristian Cigan a reuşit „dubla”.
După primirea golului, oaspeţii au redus din turaţie, iar Bălanul a reuşit să înscrie golul de onoare prin atacantul Andrei Teglaş. A fost, însă, un „foc de paie” al formaţiei din Bălan, deoarece după golul lui Teglaş, la conducerea jocului au revenit oaspeţii.
Eşecul de vineri este al 12 din acest sezon pentru Luceafărul Bălan, care a mai înregistrat un singur rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu FC Zalău.
Luceafărul Bălan va „hiberna” pe ultimul loc în pauza de iarnă, una în care conducătorii clubului îşi propun să transfere câţiva jucători pentru a face o figură mai bună în partea a doua a campionatului.
Luceafărul Bălan: Marcel Petcu – Vlad Lazăr, Gabriel Buda, Ciprian Nagy, Flaviu Porumb, Bogdan Ciaca, Raul Brânduşe, Alex Turcu, Marius Haiduc, Darius Colciar şi Andrei Teglaş. Au mai evoluat: Cătălin Odenie şi Marius Colciar. Antrenor: Călin Pop.
Rezultatele complete din ultima etapă a turului: CS Oşorhei – AFC Odorheiu Secuiesc 3 – 1, Sănătatea Cluj – Unirea Jucu 2 – 2, Csikszereda Miercurea Ciuc 2 – 1, CSM Sighetu Marmaţiei – FC Zalău 3 – 0, Industria Galda – Avântul Reghin 2 – 3, CS Iernut – Fotbal Comuna Recea 0 – 0, Luceafărul Bălan – Luceafărul Oradea 1 – 3.

One Thought to “Luceafărul Bălan încheie turul fără victorie”

  1. Felicitari pentru Balan ca a ajuns pana aici.O comuna sa dea 2 echipe e ceva formidabil.O echipa sa fie sustinuta de o singura persoana e ceva minunat.Sa vedem partea frumoasa a realitatilor si a greutatilor! Sa scriem articolul cu inima si cu mintea, nu cu „gheata” de fotbal.Cred ca esti salajean!Hai Luceafarul!

Leave a Comment