FC Zalău îl pierde pe Ionuţ Dănilă?

FC Zalău îl pierde pe Ionuţ Dănilă?

După ce a rămas fără căpitanul Cosmin Cosma, care a plecat la muncă în Anglia pănă la finele sezonului, FC Zalău l-ar putea pierde în perioada imediat următoare şi pe atacantul Ionuţ Dănilă. Dănilă este dorit la Luceafărul Oradea, însă vedem ce se va întâmpla cu el pentru că noi l-am adus în iarnă şi nu a jucat decât în ultimul meci. Depinde şi de ofertă, pentru că dacă va fi convenabil pentru noi şi pe acea sumă vom putea aduce alt atacant de valoarea lui, îl vom lăsa să plece la Liga a II-a, a afirmat preşedintele Ioan Morar.

Atacantul Ionuţ Dănilă a fost prezent ieri la reunirea lotului, însă nu a participat la antrenamentul echipei, fiind învoit pentru două zile.

Dănilă a fost adus la FC Zalău la începutul acestui an, însă, având în vedere că a fost suspendat de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru o perioadă de un an, jucătorul a revenit pe teren abia în ultima rundă din sezonul trecut.

15 jucători, la primul antrenament

FC Zalău a avut programat ieri dimineaţă, de la ora 10, primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon, care va lua startul, cel mai probabil, în 19 august. La primul antrenament au fost prezenţi 18 jucători, însă doar 15 au efectuat primul antrenament sub comanda tehnicienilor Marius Paşca şi Cristian Oros: Gigi Gorga, Cosmin Sabou, Paul Coste, Raul Stanciu, Răzvan Nicorici, Vlad Lung, Ovidiu Moldovan, Andrei Teglaş, Vlad Negrean, Vasile Damşa, Maior Istvan, Gabriel Crăciun, Vlad Paşcalău, Claudiu Cornaci şi Radu Neicu. Au lipsit Ionuţ Dănilă, Andrei Bălan, Mihai Cherecheş, Claudiu Chiş şi Vasile Jula.

Foarte probabil, FC Zalău va efectua pe plan local stagiul de pregătire, din cauza bugetului redus de care dispune clubul zălăuan şi în acest an.

Tot din cauza problemelor financiare, conducerea a stabilit ca în sezonul viitor să se pună baza pe jucători tineri, iar obiectivul stabilit este clasarea pe unul din locurile 3 – 7. Totul depinde de bugetul pe care-l avem la dispoziţie. Oricum, având în vedere lotul pe care-l avem la dispoziţie nu va fi uşor să ne realizăm obiectivul propus. Mai avem nevoie neapărat de un mijocaş şi un portar. Chiar azi (n.r. ieri) voi lua din nou legătura cu cei de la Universitatea Cluj, fiindcă vrem să aducem de la ei câţiva jucători, a afirmat preşedintele clubului zălăuan.

Chiar dacă a început pregătirile, FC Zalău nu ştie încă unde se va putea antrena în perioada următoare. Acesta, deoarece Stadionul Municipal din Zalău a fost regazonat parţial, neputând fi dat deocamdată în folosinţă, iar la Stadionul Victoria din incinta Unităţii Militare, clubul zălăuan nu are încă acces.

Leave a Comment