FC Bihor vine la poalele Meseşului

Dacă pentru echipa de seniori de la FC Zalău, etapa din această după-amiază, înseamnă a doua consecutivă de pauză, juniorii republicani vor avea de susţinut duminică un examen dificil, pe teren propriu. Juniorii pregătiţi de Alexandru Pop şi Gigi Gorga vor primi vizita celor de la FC Bihor Oradea, care stau mult mai bine în clasament, la ambele categorii.

La juniori A, cele două formaţii se află la poluri opuse în clasament. FC Bihor se situează pe poziţia secundă, cu 40 de puncte, în timp ce FC Zalău ocupă ultimul loc, cu doar 13 puncte. Bihorenii conduc şi în clasamentul juniorilor B, situându-se pe locul şapte, cu 31 de puncte, iar FC Zalău ocupă locul zece, cu 12 puncte.
Cealaltă reprezentantă a Sălajului, Luceafărul Bălan se va deplasa la Cluj, pentru duelul cu Liceul Sportiv din localitate.
În celelalte partide se vor duela: Olimpia Satu Mare – Atletico Arad, LPS Satu Mare – Luceafărul Oradea, CSS Bihor Oradea – Liberty Oradea, UTA – Universitatea Cluj.
Meciurile dintre FC Zalău şi FC Bihor sunt programate duminică, pe Stadionul Municipal. Partida de juniori A va începe la ora 12, iar cea de juniori B este programată la ora 14.

Leave a Comment