Etapă cu victorii pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

Etapa a XV-a din Liga a III-a de fotbal, desfăşurată sâmbătă, a fost cu noroc pentru ambele formaţii sălăjene. SCM Zalău s-a impus cu scorul de 2 – 1 în disputa de pe teren propriu cu FC Unu Gloria Bistriţa, în timp ce şimlueanii au obţinut o victorie importantă, scor 3 – 1 pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.
Zalăul a avut o evoluţie bună, având şi două bare pe lângă cele două goluri marcate, dar şi alte 3 situaţii foarte bune de a marca. Scorul l-a deschis atacantul Sergiu Pop, în minutul 4, dar oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 27, prin Ovidiu Stoianof. Scorul final l-a stabilit Romaric Logon, cel intrat la pauză, care a înscris în minutul 50 pentru 2 – 1.
După victoria de sâmbătă, SCM Zalău rămâne pe poziţia secundă, acumulând 30 de puncte.
Sportul Şimleu a jucat cu multă determinare la Oradea, iar cele trei goluri au fost marcate prin Gueye Mansour, Gabriel Caba şi Adelin Neaga. Pentru şimleuani este o victorie de moral, care îî duce pe locul cinci în clasament, cu 22 de puncte acumulate. Formaţia pregătită de George Zima a s-a aflat şi la pauză în avantaj, conducând cui 1 – 0.
Etapa viitoare programează derby-ul Sălajului, dintre sportul Şimleu şi SCM Zalău, partida urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

One Thought to “Etapă cu victorii pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. Anonim

    Zalău aluat punctele și Bistrița bani !

Leave a Comment