Elevii din Cehu Silvaniei, între cei mai buni din ţară la rugby-tag

Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” din Cehu Silvaniei a obţinut un rezultat deosebit sâmbătă, în cadrul fazei zonale a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la disciplina rugy-tag destinată ciclului gimnazial. Elevii conduşi de profesorul Sergiu Moldovan au avut o evoluţie foarte bună în cele patru meciuri disputate, clasându-se pe primul loc la finalul competiţiei. Alături de reprezentanta Sălajului, la competiţia de la Şuncuiuş (Bihor) a mai fost prezente: reprezentanta judeţului Satu Mare – Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare, reprezentanta judeţului Maramureş – Şcoala Gimnazială din Fărcaşa, reprezentanta judeţului Bihor – Liceul Tehnologic nr.1 din Şuncuiuş şi reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud – Şcoala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz Băi.
„Nu pot să fiu decât foarte mulţumit şi încântat de tot ceea ce s-a realizat pe plan rugbystic în zona Sălajului şi sunt convins că lucrurile frumoase nu se vor opri aici. Profesori minunaţi, copii talentaţi, acestea sunt ingredientele unui sport care până nu demult nu a fost cunoscut în Sălaj. Judeţul poate fi mândru cu un asemena rezultat. O echipă din Sălaj a ajuns între primele opt la nivel naţional într-o competiţie în care s-au înscris 400 de reprezentative şcolare”, a afirmat sălăjeanul Gheorghe Sabău, director regional de dezvoltare în cadrul Federaţiei Române de Rugby.
Faza zonală la ciclul primar este programată în luna mai, tot la Şuncuiuş, iar Sălajul va fi reprezentat tot de Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” din Cehu Silvaniei.

Alte articole

One Thought to “Elevii din Cehu Silvaniei, între cei mai buni din ţară la rugby-tag”

  1. […] Şcoala Gimnazială “Andrei Mureşanu” din Cehu Silvaniei a obţinut un rezultat deosebit sâmbătă, în cadrul fazei zonale a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la disciplina rugy-tag destinată ciclului gimnazial. Elevii conduşi de profesorul Sergiu Moldovan au avut o evoluţie foarte bună în cele patru meciuri disputate, clasându-se pe primul loc la finalul competiţiei. Alături de reprezentanta Sălajului, la competiţia de la Şuncuiuş (Bihor) a mai fost prezente: reprezentanta judeţului Satu Mare – Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Satu Mare, reprezentanta judeţului Maramureş – Şcoala Gimnazială din Fărcaşa, reprezentanta judeţului Bihor – Liceul Tehnologic nr.1 din Şuncuiuş şi reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud – …read more […]

Leave a Comment