Prefectura contestă din nou decizia instanţei privind schimbarea viceprimarului Daniela Coţa

Instituţia Prefectului Sălaj a decis să conteste decizia Tribunalului Sălaj din cursul lunii februarie, prin care a respins cererea Prefecturii de anulare a hotărârii de schimbare din funcţie a viceprimarului Daniela Coţa. Recursul, formulat de Prefectură, prin prefectul Ionel Ciunt, a avut loc în cursul zilei de vineri, 27 martie. „Îmi menţin punctele de vedere pentru care am iniţiat, din start, acţiunea”, a precizat Ionel Ciunt.
Reamintim că disputa dintre Prefectura Sălaj şi Consiliul Local Zalău a început în cursul lunii august 2014, când consilierii locali, în cadrul unei şedinţe extraordinare din data de 6 august 2014, au votat două proiecte de hotărâre cu privire „la schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Zalău a doamnei Coţa Daniela” şi cel cu privire la „alegerea unui viceprimar al Municipiului Zalău”. La data precizată, consilierii au decis prin vot secret, desigur, şi alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Claudiu Bîrsan. Noul ales nu a reuşit să ocupe fotoliul de viceprimar, numirea acestuia fiind tergiversată, timp în care Instituţia Prefectului, respectiv prefectul judeţului, a atacat în contencios administrativ decizia CL Zalău la Tribunalul Sălaj, în data de 13 august 2014. De atunci, instanţa a dispus o serie de amânări, până în 19 februarie 2015 când a dat soluţia -„Se respinge cererea formulată de reclamantul Prefectul Judeţului Sălaj şi a intervenientului Coţa Gabriela Daniela” – soluţie care a fost contestată din nou de prefectul Ionel Ciunt.

Alte articole

8 Thoughts to “Prefectura contestă din nou decizia instanţei privind schimbarea viceprimarului Daniela Coţa”

 1. […] Instituţia Prefectului Sălaj a decis să conteste decizia Tribunalului Sălaj din cursul lunii februarie, prin care a respins cererea Prefecturii de anulare a hotărârii de schimbare din funcţie a viceprimarului Daniela Coţa. Recursul, formulat de Prefectură, prin prefectul Ionel Ciunt, a avut loc în cursul zilei de vineri, 27 martie. “Îmi menţin punctele de vedere pentru care am iniţiat, din start, acţiunea”, a precizat Ionel Ciunt. Reamintim că disputa dintre Prefectura Sălaj şi Consiliul Local Zalău a început în cursul lunii august 2014, când consilierii locali, în cadrul unei şedinţe extraordinare din data de 6 august 2014, au votat două proiecte …read more […]

 2. Anonim

  Trebuie sa faca ceva si prefectura ca-n afara de sedintele cu directorii de deconcetrate nu prea e activitate pe acolo.Da si o parte din directorii astia numiti politic folosesc masinile de serviciu non stop fie sambata ,duminica sarbatori legale desi actele normative care reglementeaza functionarea institutiilor respective interzic asta.

 3. Anonim

  Si mereg in delegazie si nu i vede nimeni cum strica banii! Hotii?

 4. Anonim

  Chiar n-ai pic de rusine si respect fata de zalauani?

 5. Anonim

  NU.RUSINE???CE-I AIA?/

 6. Anonim

  Ciuntule ai ajuns de risul satului

 7. eu

  Cu Barou si Balanean cum ramane? Pe unii dai afara pe altii nu?! Cum vine asta dl. „Perfect”?

 8. Boul tot bou ramane

  Asta mic si rosu are o idee, una singura, dar fixa…S-o lungeasca cu Cotoaia cat s-o putea…A uitat ca, dintr-o trista intamplare, ocupa o functie de demnitate publica si nu mai e doar membrud e partid

Leave a Comment