Echipe din cinci judeţe s-au duelat într-un turneu de fotbal feminin la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”

Înfiinţat în 2022, clubul de fotbal feminin Fulgerul Dioşod a participat la o serie de competiţii regionale şi naţionale, iar zilele trecute, echipa pregătită de profesorul Tarr Adorjan a organizat la Zalău prima competiţie de fotbal feminin în sală.

Şase echipe din cinci judeţe s-au aliniat la startul turneului, alături de formaţia sălăjeană fiind prezente: RCM Cluj-Napoca, Team Legends Cluj-Napoca, Măgura Cisnădie, Raisa Timişoara şi ACS Luca Braşov. Au fost jocuri atractive, unele echipe având în componenţă jucătoare consacrate la nivel naţional, cu prezenţe chiar şi în Champions League. Cele şase echipe au fost împărţite în două grupe, iar în semifinale s-au calificat echipele din Timişoara, Cisnădie şi Cluj-Napoca.

Finala competiţiei s-a disputat între RCM Cluj-Napoca şi ACS Raisa Timişoara, clujencele câştigând cu 4 – 0. În finala mică, Măgura Cisnădie s-a impus cu 10 – 1 în faţa celor de la Team Legends Cluj-Napoca. Fulgerul Dioşod s-a clasat pe locul cinci, iar ultima poziţie a fost ocupată de ACS Luca Braşov.

 

 

One Thought to “Echipe din cinci judeţe s-au duelat într-un turneu de fotbal feminin la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici””

  1. […] Înfiinţat în 2022, clubul de fotbal feminin, Fulgerul Dioşod a participat la o serie de competiţii regionale şi naţionale, iar zilele trecute, echipa pregătită de profesorul Tarr Adorjan a organizat la Zalău prima competiţie de fotbal feminin în sală. Şase echipe din cinci judeţe s-au aliniat la startul turneului, alături de formaţia sălăjeană fiind prezente: RCM Cluj-Napoca, Team Legends Cluj-Napoca, Măgura Cisnădie, Raisa Timişoara şi ACS Luca Braşov. Au fost jocuri atractive, unele echipe având în componenţă jucătoare consacrate la nivel naţional, cu prezenţe chiar şi în Champions League. Cele… Citeste mai mult […]

Leave a Comment