Echipa de volei a Zalăului, susţinută de un grup numeros de elevi din Sâg la meciul cu CSM Suceava

SCM Zalău a obţinut sâmbătă o victorie clară pe teren propriu, în duelul cu  CSM Suceava, 3 – 0, succes în urma căruia a acumulat 13 puncte, ocupând locul şase în clasament. Meciul a fost controlat de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care s-a impus cu 25 – 17, 25 – 6 şi 25 – 14 pe seturi.

În tribunele Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici” s-a aflat şi un grup numeros de elevi din Sâg, venit special să încurajeze formaţia zălăuană în acest duel. Aceştia au fost însoţiţi şi de câteva cadre didactice, iar conducerea clubului ia în calcul organizarea unei acţiuni cu echipa de volei la Şcoala Profesională din Sâg.

Antrenorul sârb, Dragan Kobiljski le-a dat şansa să evolueze şi celor mai tineri jucători în acest meci, care au activat mai puţin în disputele anterioare: Vlad Vasian, Cristian Porumb, Silviu Grigoraş şi Andrei Ana.

Tot în cadrul rundei cu numărul şapte s-au mai înregistrat rezultatele: Ştiinţa Bucureşti – CSM Constanţa 0 – 3, Arcada Galaţi – Steaua Bucureşti 1 – 3, Rapid Bucureşti – SCMU Craiova 2 – 3, Dinamo Bucureşti – Universitatea Cluj 3 – 0 şi Unirea Dej – Ştiinţa Explorări Baia Mare 2 – 3.

 

2 Thoughts to “Echipa de volei a Zalăului, susţinută de un grup numeros de elevi din Sâg la meciul cu CSM Suceava”

  1. […] SCM Zalău a obţinut sâmbătă o victorie clară pe teren propriu, în duelul cu  CSM Suceava, 3 – 0, succes în urma căruia a acumulat 13 puncte, ocupând locul şase în clasament. Meciul a fost controlat de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care s-a impus cu 25 – 17, 25 – 6 şi 25 – 14 pe seturi. În tribunele Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici” s-a aflat şi un grup numeros de elevi din Sâg, venit special să încurajeze formaţia zălăuană în acest duel. Aceştia au fost însoţiţi… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a obţinut sâmbătă o victorie clară pe teren propriu, în duelul cu  CSM Suceava, 3 – 0, succes în urma căruia a acumulat 13 puncte, ocupând locul şase în clasament. Meciul a fost controlat de la un capăt la altul de echipa zălăuană, care s-a impus cu 25 – 17, 25 – 6 şi 25 – 14 pe seturi. În tribunele Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici” s-a aflat şi un grup numeros de elevi din Sâg, venit special să încurajeze formaţia zălăuană în acest duel.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment