Dumbrava şi SCM Zalău au terminat la egalitate amicalul de pe „Gâlgău Arena”

Cu mai puţin de o săptămână înaintea primului meci oficial din noul sezon competiţional, SCM Zalău a susţinut al treilea joc de verificare din această vară, evoluând pe terenul formaţiei Dumbrava Gâlgău.
Antrenorul Marius Paşca nu a putut dispune de patru titulari în acest duel, iar Zalăul nu are încă lotul definitivat pentru noua ediţie a Ligii a III-a. Ambii antrenori au folosit toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie, rezultatul final dintre cele două formaţii fiind 4 – 4.
Alexandru Pop junior, fiul antrenorului de la SCM Zalău, a reuşit o „dublă” pentru Dumbrava, celelalte două goluri fiind marcate de Marius Haiduc şi Mihai Brânduşe.
De cealaltă parte, SCM Zalău, care a condus la pauză cu 3 – 2, a înscris prin Alexandru Costea, Sebastian Duma, David Sârbu şi Daniel Supuran.
„A fost un joc util, în care am rulat tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie. Am avut şi multe ocazii de a înscrie, dar rezultatul a fost mai puţin important. Miercuri vom evolua în Cupa României cu jucătătorii pe care-i avem la dispoziţie în acest moment, dar până la începerea campionatului mai avem nevoie de un atacant, de un fundaş stânga şi de un mijlocaş central defensiv”, ne-a declarat antrenorul echipei SCM Zalău, Alexandru Pop.
SCM Zalău a mai susţinut două amicale în această vară, ambele împotriva celor de la AFC Comuna Recea, pierzând cu 0 – 3 în deplasare şi cu 0 – 2 returul de pe teren propriu.
Dumbrava Gâlgău a fost la al doilea joc de verificare, primul fiind câştigat cu 11 – 0 în faţa echipei Sporting Zalău, formaţie ce s-a desfiinţat în această vară după doi ani în care a activat în Liga a V-a.
Miercuri, 31 iulie, SCM Zalău va susţine meciul din prima fază a Cupei României, urmând să întâlnească în deplasare Olimpia MCMXXI Satu Mare, formaţie înfiinţată în urmă cu un an de suporterii sătmăreni şi care a câştigat faza judeţeană a Cupei României în Satu Mare.

Leave a Comment