Duel la matineu pe municipalul zălăuan

SCM Zalău deschide etapa cu numărul 12 din Seria a X-a a Ligii a III-a de fotbal. Echipa condusă de Cristian Lupuţ va primi vizita formaţiei Minerul Ocna Dej, grupare aflată pe locul cinci înaintea partidei de la Zalău, vineri de la ora 11. Zălăuanii ocupă, în continuare, prima poziţie în serie, cu 28 de puncte acumulate, având nouă victorii, un egal şi o înfrângere în 11 etape.

Pe lângă etapa de vineri, mai sunt programate trei runde până la finalul anului, în care Zalăul va întâlni pe teren propriu CSM Sighetu Marmaţiei şi Sănătatea Cluj, iar în deplasare, Crişul Sântandrei.

Zălăuanii vin după o victorie la limită pe terenul Victoriei Carei, în timp ce Minerul Ocna Dej s-a impus tot la limită în etapa trecută, 1 – 0 pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmaţiei. În jocul tur, SCM Zalău s-a impus cu 2 – 1, golurile formaţiei noastre fiind marcate de Nikolic şi Fărcăşan.

Până la finalul anului, echipa zălăuană mai are programat şi un duel în Cupa României, pe teren propriu, cu FC Bihor, ultimul din faza grupelor. Meciul este programat miercuri, 6 decembrie, ora de disputare nefiind încă stabilită.

Programul complet al etapei a XII-a: SCM Zalău – Minerul Ocna Dej, Minaur Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare, Sănătatea Servicii Publice Cluj – CS Lotus Băile Felix, Sighetu Marmaţiei – Olimpia 1928 Satu Mare şi Crişul Sântandrei – Victoria Carei.

 

One Thought to “Duel la matineu pe municipalul zălăuan”

  1. […] SCM Zalău deschide etapa cu numărul 12 din Seria a X-a a Ligii a III-a de fotbal. Echipa condusă de Cristian Lupuţ va primi vizita formaţiei Minerul Ocna Dej, grupare aflată pe locul cinci înaintea partidei de la Zalău. Zălăuanii ocupă, în continuare, prima poziţie în serie, cu 28 de puncte acumulate, având nouă victorii, un egal şi o înfrângere în 11 etape. Pe lângă etapa de sâmbătă, mai sunt programate trei runde până la finalul anului, în care Zalăul va întâlni pe teren propriu CSM Sighetu Marmaţiei şi Sănătatea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment