Două remize în cadrul unui nou triunghiular pentru SCM Zalău

După cinci victorii consecutive în primele cinci partide de verificare, SCM Zalău a susţinut sâmbătă un nou „triunghiular”, de această dată la Cluj-Napoca, la Baza Sportivă „Dan Anca”. Viitorul Cluj şi Gaz Metan Mediaş au fost adversarele Zalăului în disputele de la Cluj-Napoca, ambele încheindu-se la egalitate. În primul duel, cel cu Viitorul Cluj, scorul a fost egal, 0 – 0, iar în cel cu Gaz Metan Mediaş, scorul a fost 1 – 1. Golul echipei noastre a fost marcat de Bobaru, după ce medieşenii au condus cu 1 – 0 dintr-un penalty. Fiecare partidă a durat câte 50 de minute, ambele fiind teste utile pentru disputele oficiale ce vor începe în luna martie. Antrenorii Cristian Lupuţ, Claudiu Cornaci şi Sergiu Moga au folosit două „garnituri” diferite în cele două amicale.
SCM Zalău în duelul cu Viitorul Cluj: Miron – F. Pop, Focşa, Jalbă, Cherecheş, Calugher, Negrean, Artur, Mare, Banyoi şi Minteuan.
SCM Zalău în disputa cu Gaz Metan Mediaş: Mureşan – Meşter, Leitan, Bobaru, F. Pop, Stanciu, Paşcu, L. Pop, Man (min. 25, Elekeş), Culda şi S. Pop.

foto: Sportul Sătmărean

3 Thoughts to “Două remize în cadrul unui nou triunghiular pentru SCM Zalău”

  1. […] După cinci victorii consecutive în primele cinci partide de verificare, SCM Zalău a susţinut sâmbătă un nou „triunghiular”, de această dată la Cluj-Napoca, la Baza Sportivă „Dan Anca”. Viitorul Cluj şi Gaz Metan Mediaş au fost adversarele Zalăului în disputele de la Cluj-Napoca, ambele încheindu-se la egalitate. În primul duel, cel cu Viitorul Cluj, scorul a fost egal, 0 – 0, iar în cel cu Gaz Metan Mediaş, scorul a fost 1 – 1. Golul echipei noastre a fost marcat de Bobaru, după ce medieşenii au condus cu 1 –… Citeste mai mult […]

  2. […] După cinci victorii consecutive în primele cinci partide de verificare, SCM Zalău a susţinut sâmbătă un nou „triunghiular”, de această dată la Cluj-Napoca, la Baza Sportivă „Dan Anca”. Viitorul Cluj şi Gaz Metan Mediaş au fost adversarele Zalăului în disputele de la Cluj-Napoca, ambele încheindu-se la egalitate. În primul duel, cel cu Viitorul Cluj, scorul a fost egal, 0 – 0, iar în cel cu Gaz Metan Mediaş, scorul a fost 1 – 1. Golul echipei noastre a fost marcat de Bobaru, după ce medieşenii au condus cu 1 –…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment