Două partide pe teren propriu în patru zile pentru HC Zalău

HC Zalău încheie turul Ligii Naţionale cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Minaur Baia Mare, programat duminică, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Se anunţă o partidă disputată, dar, în acelaşi timp una foarte importantă pentru HC Zalău, care nu pune în calcul decât varianta victoriei.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare vineri, 20 ianuarie, între orele 15 – 17, sâmbătă, între 10 şi 13 şi duminică, în intervalul orar 15 – 17:30. Preţul unui tichet este de 10 lei, iar elevii vor avea accesul liber.

Miercuri, 24 ianuarie, începând cu ora 11, HC Zalău va susţine un nou meci în propriul fief, de această dată adversară fiind campioana CSM Bucureşti. Biletele pentru acest joc se pot achiziţiona în intervalul orar mai sus menţionat, dar şi miercuri, în ziua jocului, începând cu ora 9. Tot 10 lei va fi tichetul şi pentru acest meci, iar elevii vor avea intrare liberă.

Publicul sălăjean este aşteptat în număr cât mai mare la cele două jocuri pe care handbalistele zălăuane le va susţine pe teren propriu.

 

 

 

2 Thoughts to “Două partide pe teren propriu în patru zile pentru HC Zalău”

  1. […] HC Zalău încheie turul Ligii Naţionale cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Minaur Baia Mare, programat duminică, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Se anunţă o partidă disputată, dar, în acelaşi timp una foarte importantă pentru HC Zalău, care nu pune în calcul decât varianta victoriei. Biletele pentru acest meci se pun în vânzare vineri, 20 ianuarie, între orele 15 – 17, sâmbătă, între 10 şi 13 şi duminică, în intervalul orar 15 – 17:30. Preţul unui tichet este de 10 lei, iar… Citeste mai mult […]

  2. GABY

    Jocuri dificile . O victorie ar fi aer pt Zalău . Vom vedea …

Leave a Comment