Doua clasari pe podium pentru pilotul Bogdan Mihalache

Doua clasari pe podium pentru pilotul Bogdan Mihalache

Bogdan Mihalache a mai obtinut la sfarsitul saptamanii trecute doua rezultate notabile. Pilotul zalauan a luat startul in etapa a IV-a a Campionatului National de motociclism Dunlop Romanian Super-Bike. La eveniment au fost prezenti 100 de piloti romani carora li s-au adaugat si un numar impresionant de piloti veniti din celelalte tari ale Europei.

Programul a inceput vineri, cu patru sesiuni de antrenamente, iar sambata dupa-amiaza si duminica au avut loc cursele.

Pilotul echipei zalauane MMC Racing Team, Bogdan Mihalache, a reusit sa termine sambata pe primul loc cursa de SBK B 1000 cm3, in timp ce duminica a terminat pe locul doi la aceeasi clasa. Aceasta, deoarece pe finalul cursei i-au cedat cauciucurile din cauza caldurii excesive, motocicleta devenind instabila la viraje.

Datorita acestor rezultate, Mihalache a urcat pe primul loc in clasamentul general Dunlop Romanian Super Bike, clasa SBK B 1000 cm3. A fost un weekend deosebit de greu, in care ne-am confruntat cu multe probleme. Din cauza caldurii am uzat doua seturi de cauciucuri, mai mult decat era necesar. Cu toate acestea am reusit un best lap mai bun cu zece secunde decat la ultima cursa. In cursa de duminica cauciucurile au inceput sa piarda aderenta din cauza caldurii si nu l-am putut depasi pe concurentul din fata mea. Una peste alta, a fost un weekend cu rezultate foarte bune. Din fericire, incepem sa ajungem tot mai in fata in cursele la care participam si asta e un lucru imbucurator. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Consiliului Judetean Salaj, sponsorului principal SC Europan, dar si celorlalti sponsori Autoland Hosu, Boglar Champ si Uptown Caffe, cu ajutorul carora reusim sa aducem rezultate tot mai bune de la etapa la etapa, a afirmat Mihalache.

La finalul acestei saptamani urmeaza etapa a III-a si a IV-a din cadrul Campionatului National de motociclism viteza, unde Mihalache va lua startul, din nou, la clasa SBK 1000 cm3

Leave a Comment