DJST Sălaj intenţionează să premieze sportivii şi antrenorii cu rezultate notabile în ultimii 30 de ani

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj nu a organizat o festivitate de premiere la finalul anului 2021, motivând că acest lucru nu este posibil din cauza restricţiilor impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19. Au fost premiaţi cei mai buni sportivi şi antrenorii acestora, fiecare fiind invitat la sediul DJST Sălaj pentru a-şi ridica premiul.

Directorul instituţiei, Adrian Fărcaş, a dezvăluit că intenţionează să organizeze un eveniment special la finalul acestui an, în care vor fi premiaţi cei mai buni sportivi şi antrenori incluşi în clasamentele anuale din ultimele trei decenii.

„Îmi doresc şi sper să şi reuşim să organizăm la finalul acestui an o gală mai specială, un eveniment prin care să premiem toţi sportivii şi antrenorii cu rezultate deosebite în ultimii 30 de ani. Vom acorda plachete, diplome şi tricouri în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru rezultatele lor şi pentru aportul adus la promovarea sportului din judeţ”, a afirmat directorul DJST Sălaj, Adrian Fărcaş.

Nume precum Gheorghe Tadici, Nicu Ionel Lăpuşan, Mirel Seişanu, Teodor Bidian, Constantin Carp, Ioan Popa, Ioan Dragoş, Vasile Ştreang, Mircea Spătăcean, Marin Silaghi şi Lorena Boberschi se află printre numele care vor alcătui lista antrenorilor cu rezultate deosebite în ultimii 30 de ani.

Valeria Motogna, Ana Maria Şomoi, Alina Ţurcaş, Talida Tolnai, Tereza Tamaş Pîslaru, Roxana Gatzel, Felicia Ţilea, Virgil Meleg, Ramona Farcău, Mircea Abraham, Aurel Vlaicu, Marius Lazăr, Marius Ciortea, Rareş Bălean, Paula Todoran, Simona Maxim, Adrian Popuţea, Călin Marincaş, Cristian Bolduţ, Andrada Vincze, dar şi alţi foşti şi atuali sportivi cu rezultate deosebite în ultimele trei decenii vor fi premiaţi la evenimentul pe care DJST Sălaj intenţionează să-l organizeze în luna decembrie a acestui an.

DJST Sălaj va oferi un premiu şi în memoria celui care a fost Gheorghe Guşet, cel mai mare aruncător român de greutate din toate timpurile, premiu ce îi va fi oferit, cel mai probabil, fostei sale antrenoare şi parteneră de viaţă, Lorena Boberschi.

Leave a Comment