DJST Sălaj a alocat bani pentru „Memorialul Radu Gog”

În ciuda faptului că nu beneficiază de un buget consistent, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a alocat în ultimii ani bani pentru „Memorialul Radu Gog”, o competiţie de minifotbal organizată de Asociaţia Sportivă Cavalerii. Evenimentul a fost introdus în calendarul competiţiilor finanţate de DJST Sălaj în anul 2006, iar de atunci, instituţia condusă de Adrian Fărcaş contribuie cu o anumită sumă pentru organizarea „Memorialului Radu Gog”.
Finanţarea a fost făcută la solicitarea fostului preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Dan Costin, însă, având în vedere că acesta nu a mai candidat la alegerile de anul trecut, cererea a fost făcută de Ioan Onicaş pentru ediţia din acest an.
„Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj finanţează această competiţie, la fel cum se întâmplă şi în cazul altor evenimente sportive organizate la nivel de judeţ. Analizăm toate solicitările care ajung la Direcţie şi, în funcţie de bugetul de care dispunem, încercăm să finanţăm cât mai multe competiţii”, ne-a declarat directorul DJST Sălaj, Adrian Fărcaş.
Suma alocată de DJST Sălaj pentru ediţia din acest an este de 1.000 de lei, bani din care, organizatorii au achiziţionat premiile oferite la finalul competiţiei. Bugetul Direcţiei pentru anul 2015 a fost de 80.000 de lei, iar pentru acest an, bugetul urmează să fie alocat în zilele următoare de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

Leave a Comment