Dezamăgire la FC Zalău: „M-am săturat de Liga a III-a”

În cei şapte ani de după promovarea în Liga a III-a, FC Zalău nu a mai avut niciodată o şansă atât de mare şi un culoar atât de favorabil de a accede în al doilea eşalon cum a avut în acest sezon. Zălăuanii se aflau pe locul doi la începutul returului, la egalitate de puncte cu liderul FCM Baia Mare, pe care avea să-l întâlnească pe teren propriu în etapa a treia a returului. Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a obţinut doar un rezultat de egalitate în faţa liderului, iar în ultimele două etape a suferit două eşecuri care au decis în mare parte soarta promovării.
La nereuşita zălăuanilor au contribuit mai mulţi factori, însă, preşedintele Ioan Morar a dat doar două exemple: evoluţia modestă a jucătorilor şi maniera de arbitraj din ultimele două jocuri. „La rezultatele din ultimele două etape, dar mai ales la ratarea promovării, fiindcă doar o minune mai poate face să promovăm, au contribuit mai mulţi factori, despre care voi vorbi la finalul sezonului. Deocamdată, pot spune că nu mi-a plăcut atitudinea băieţilor din ultimele două etape şi că am avut parte de un arbitraj ostil. Sunt dezamăgit atât eu, cât şi jucătorii şi antrenorii. Am sperat într-o surpriză, cu toate că nu mulţi au fost alături de noi în această luptă pentru promovare”, a declarat, vizibil dezamăgit, oficialul zălăuan.
Chiar dacă şansele la promovare sunt aproape nule, preşedintele FC Zalău le-a cerut jucătorilor săi să câştige toate meciurile până la finalul returului. „În acest moment suntem pe locul trei, dar obiectivul nostru este de a termina pe locul doi. Am avut o şedinţă cu jucătorii şi le-am cerut să câştige toate meciurile până la finalul returului. Sper să terminăm pe locul doi, care cred că ar fi unul onorabil, având în vedere noi am vorbit despre promovare doar pe parcursul campionatului. Niciodată nu am mai terminat pe locul doi în Liga a III-a, ceea ce cred că ar trebui să le dea de gândit atât autorităţilor locale şi judeţene, cât şi oamenilor potenţi din punct de vedere financiar. Sper ca în sezonul viitor să avem mai mult sprijin şi să pornim la drum mai hotărâţi şi mai încrezători. Cred că ar fi timpul să promoveze şi FC Zalău în Liga a II-a, fiindcă eu m-am săturat de Liga a III-a”, a mai afirmat preşedintele Morar.
După eşecurile din ultimele două etape, FC Zalău a coborât pe locul trei în clasament, la şase puncte în spatele liderului FCM Baia Mare şi la două în spatele celor de la CSM Sighetu Marmaţiei.

One Thought to “Dezamăgire la FC Zalău: „M-am săturat de Liga a III-a””

  1. Anonim

    parca esti de la FCSB cum vorbesti de maniera de arbitraj

Leave a Comment