Medaliat la „Europene” pe propriul buzunar

Sportivii de la CS Vidalis Zalău continuă să confirme atât la competiţiile naţionale, cât şi la cele internaţionale, în ciuda faptului că de câţiva ani nu mai beneficiază de niciun fel de finanţare nici măcar de la clubul pe care-l reprezintă.
Cristian Bolduţ, insctructorul CS Vidalis Zalău, a participat la finalul săptămânii trecute la ediţia din acest an a Campionatului European de Karate Kyokushin, desfăşurată la Varşovia (Polonia), eveniment la care au evoluat sportivi din 27 de ţări.
Pentru practicanţii de karate kyokushin, această competiţie a fost cea mai importantă din acest an, astfel că nivelul a fost unul foarte ridicat, participând cei mai valoroşi sportivi de pe bătrânul continent.
Cristian Bolduţ a concurat în proba de kata, la fel ca la ediţia de anul trecut, când a devenit vicecampion european. Medalia de argint obţinută în 2014 a fost prima cucerită de un sportiv român în proba de kata la categoria seniori în cadrul unui Campionat European.
Sportivul zălăuan a reuşit să urce în acest an din nou pe podium, câştigând medalia de bronz în proba de kata. Rezultatul obţinut de Cristian Bolduţ la „Europenele” din acest an confirmă încă o dată valoarea sportivului de la CS Vidalis Zalău, mai ales că în ultimii ani atât el, cât şi ceilalţi sportivi nu au beneficiat de niciun fel de susţinere financiară nici măcar de la clubul pe care-l reprezintă.

Leave a Comment