Despre Poker-ul Online

In momentul in care este vorba de poker online, de departe, cea mai populara platforma dedicata acestiu joc de carti este cea a celor de la Pokerstars. Acest lucru este posibil in primul rand datorita popularitatii acestei platforme si in al doilea rand pentru ca cei de la Pokerstars au inteles importanta turneelor de mari dimensiuni si au o echipa intreaga de specialisti a carui scop este sa se asigure ca absolut totul va iesi perfect pana in cele mai mici detalii.

In cadrul Pokerstars, utilizatorii au acces la mai multe tipuri de turnee, care se repeta la intervale regulate de timp. Exista turnee care au loc in fiecare zii, turnee care se repeta o data la saptamana, si bineinteles turneele cu adevarat importante, unde sunt puse in joc sume uriase de bani; turnee care au loc de obicei o data la un an de zile.

Dar bineinteles, turneele se impart in mai multe categorii, care nu sunt legate doar de frecventa acestora. O diferenta foarte importanta este facuta si de catre jocul de poker practicat. In cadrul platformei celor de la Pokerstars, exista peste 15 tipuri diferite de Poker. In unele cazuri, regulile nu sunt cu mult diferite, insa, sunt si cateva jocuri de poker care au un set total nou de reguli, dar care pastreaza foarte bine experienta jocurilor clasice de poker cum ar fi Texas Hold’em sau Five Card Draw. In orice caz, printre tipurile de jocuri de poker disponibile pe platforma virtuala Pokerstars se mai numara Omaha , Razz, Triple Stud, Badugi si multe altele.

Principalul avantaj al acestui numar mare de jocuri este dat de faptul ca, in cazul in care nu esti atras de jocurile cele mai populare de poker, in frunte cu Texas Hold’em, ai mari sanse sa gasesti un tip diferit de poker, care sa te atraga, atat ca reguli cat si ca senzatie de joc.

Iar pentru ca Pokerstars a devenit un brand in adevaratul sens al cuvantului, colaborarile cu diferite persoane publice, care la randul lor sunt fani ai celebrului joc de carti, nu au incetat sa apara. In mare parte, dintre acesti pasionati ai poker-ului, cei mai multi sunt sportivi. Dintre acestia ii amintim in primul rand pe Ronaldo da Lima celebrul fotbalist brazilian, campion cu reprezentativa Carioca, si considerat de foarte multi specialisti unul din cei mai importanti atacanti ai fotbalului, dar si pe Rafael Nadal,  unul dintre cei mai importanti jucatori de tenis ai momentului, fost numar 1 in clasamentul ATP, actualmente pe pozitia a 2-a la o mica diferenta de detinatorul pozitiei supreme.

P2

 

 

 

 

 

 

Iata asadar faptul ca succesul Pokerstars se datoreaza intai de toate unei echipe de profesionisti care face tot posibilul pentru ca jucatorii de poker sa aiba atat o experienta unica cat si placuta de fiecare data. La toate acestea adaugam faptul ca au drept amabasadori adevarate modele de vointa si de performanta in lumea sportului de orice fel.

(P)

 

Leave a Comment