De noua ori pe podium in Tara Sfanta

De noua ori pe podium in Tara Sfanta

Cei trei reprezentanti ai Clubului Sportiv Terra Kid Zalau, Calin Marincas, Iulia Clitan si Marc Crecan, au avut o evolutie foarte buna la Campionatul European desfasurat in aceasta saptamana, la Ierusalim (Israel), intorcandu-se acasa cu noua medalii, din care una de aur, patru de argint si patru de bronz.

Medalia de aur si titlul de campion european a fost castigat de Marc Crecan, la juniori, in proba de kumite echipe. Acesta a mai urcat de doua ori pe podium, fiind medaliat cu bronz la en-bu mixt si en-bu masculin.

Tot la juniori, Iulia Clitan a urcat si ea de doua ori pe podiumul european. Fiica presedintelui Remus Clitan a devenit vicecampioana europeana cu echipa Romaniei, la kata, iar in proba de en-bu mixt a fost medaliata cu bronz.

Instructorul clubului, Calin Marincas, a devenit triplu vicecampion european, castigand trei medalii de argint la kata individual, kata echipe si en-bu masculin. Acesta a castigat si o medalie de bronz, in proba de en-bu mixt.

Cei trei karateka zalauani au fost insotiti in Israel de presedintele clubului, Remus Clitan, iar loturile nationale de seniori si jumniori au fost conduse de presedintele Federatiei Romane de Karate Traditional, Dan Stuparu.

Pentru karateka de la CS Terra Kid Zalau urmeaza o noua competitie importanta, in perioada 14 – 18 decembrie, Campionatul Mondial de karate traditional, programat la Belgrad si rezervat seniorilor, juniorilor si copiilor.

Calin Marincas a tinut sa multumeasca la final reprezentantilor fimei Group Metal Trading, pentru sprijinul acordat.

Alte articole

Leave a Comment