Campioana bate tot

Campioana bate totDupa sase victorii consecutive, toate obtinute cu scorul de 3 – 0, campioana Remat Zalau a reusit sa castige cu scorul de 3 – 1 si primul derby al campionatului, in fata principalei contracandidate la titlu, Tomis Constanta

Remat Zalau nu poate fi oprita nici de principala contracandidata la titlu, Tomis Constanta, in fata careia a dispus aseara in patru seturi, 3 – 1, dupa ce la finalul primelor doua seturi scorul era egal, 1 – 1, iar constantenii au fost la un moment dat foarte aproape de a trimite meciul in tie-break.

Primul set a fost castigat la o diferenta de noua puncte de catre Remat, 25 – 16, dupa care a venit randul oaspetilor sa se impuna la aceeasi diferenta in setul doi, 16 – 25. Setul trei a fost castigat de zalauani cu scorul de 25 – 18, iar actul patru, care a fost cel mai disputat, a fost castigat in prelungiri, 28 – 26. Vom reveni cu detalii in editia de maine.

Remat Zalau: Dos Santos, Josifov, Maries, Nagy, Joao Dias, Stoian, Feher – libero. Au mai evoluat: Mozer, Sladecek. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Tomis Constanta: Began, Mayo, Dragos, Voinea, Birau, Blanco, Ivanov – libero. Au mai evoluat: Spinu, Lescov si Zahar. Antrenori: Martin Stoev (principal), Victor Karagyozov (secund)

Leave a Comment