Daca nu joaca, un sportiv de performanta este ca un caine in lesa

Daca nu joaca, un sportiv de performanta este ca un caine in lesaAndrei Laza, centrul echipei Remat Zalau:

Accidentat in aceasta primavara, inaintea inceperii play-off-ului din sezonul trecut, centrul campioanei Remat Zalau a revenit sambata sub fileu, in partida pe care echipa sa a sustinut-o in deplasare, in fata lanternei rosii, Universitatea Cluj, scor final 0 – 3.

Andrei Laza a inceput pregatirile de aproape doua luni, afirmand ca si-a revenit in totalitate, nemaisimtind in acest moment nicio durere la spate. Sambata a fost primul meci oficial dupa accidentare, insa pregatirea am inceput-o de aproape doua luni. Accidentarea nu a fost atat de grava, insa medicul m-a sfatuit sa fac pauza mai lunga pentru a nu aparea complicatii. Laza, care a suferit de hernie de disc, a inceput tratamentul la Cluj, facand nucleoplastie si infiltratii la coloana vertebrala, iar perioada de recuperare a efectuat-o la Targu Mures.

Centrul campioanei Romaniei spune ca abia a asteptat sa revina sub fileu, neavand liniste in toata perioada de repaus. Abia am asteptat sa revin pe teren. Nu am avut liniste in toata aceasta perioada, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa pot din nou sa joc. Daca nu joaca, un sportiv de performanta este ca un caine in lesa.

Chiar daca Rematul se afla in acest moment pe ultimul loc in Grupa B a Ligii Campionilor, Andrei Laza considera ca echipa zalauana are sansa de a se califica in Cupa CEV, de pe prima pozitie. Avem sanse sa ne calificam mai departe, in Cupa CEV. Important este insa sa ne facem jocul nostru si sa nu ne intereseze de rezultatele celorlalte echipe. Foarte important va fi meciul de acasa, cu cei de la Euphony Asse Lennik, pe care suntem obligati sa-l castigam. Friedrichshafen nu mai are un lot la fel de bun ca in sezonul trecut, iar daca prindem o zi buna in meciul de acasa, cred ca putem sa ne batem de la egal la egal cu ei.

Dupa patru etape, Remat Zalau ocupa prima pozitie in campionat, cu maxim de puncte si fara niciun set pierdut. Echipa zalauana va sustine urmatorul meci vineri, de la ora 18, pe teren propriu, in fata formatiei Unirea Dej.

Leave a Comment