Culturiştii sălăjeni, medaliaţi la Cupa României

Ediţia din acest an a Cupei României la cuturism a avut loc sâmbătă, la Sâncraiul de Mureş, iar printre participanţi s-au numărat şi trei sulturişti sălăjeni, legitimaţi la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei şi CS Alfa Zalău.
Zălăuanul Szeredai Krisztian Akos a avut o comportare foarte bună, sportivul pregătit de Liviu Unguruşan clasându-se pe locul întâi în proba de body-building clasic, la categoria juniori.
CS Gold Gym Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de Tokolyi Tunde şi Adrian Ardelean. Ambii au urcat pe podium la finalul competiţiei, iar cel mai bun rezulta l-a obţinut Tokolyi Tunde. Sportiva din Şimleu Silvaniei a ocupat prima poziţie la body-fitness, iar Ardelean s-a clasat pe locul doi în proba de body-building clasic la juniori.
Atât Liviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău, cât şi Ioan Laslo, reprezentantul CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, s-au declarat mulţumiţi de evoluţia sportivilor. Următorul concurs şi ultimul din acest an este Cupa Federaţiei, programată la finalul lunii noiembrie, la Beclean.

One Thought to “Culturiştii sălăjeni, medaliaţi la Cupa României”

  1. sanda

    Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email:sandaafrim@gmail.com

Leave a Comment